loading
close
SON DAKİKALAR

Ptt 1. Lig fikstürü çekildi

Ptt 1. Lig fikstürü çekildi
Tarih: 21.07.2016 - 17:03
Kategori: Spor

2016-2017 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi.

22016-2017 Sezonu PTT 1. Lig fikstürü TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Kura çekimine TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

PTT 1. Lig'de 2016-2017 Sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak; sezonun ilk yarısı 16 hafta, ikinci yarısı ise 18 hafta oynanacak. İlk yarı, 25 Aralık 2016 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 7-8-9 Ocak 2017 tarihlerinde başlayacak. PTT 1. Lig'de sezon 21 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez'in fikstür çekim töreni öncesinde şöyle konuştu; "Yeni sezonumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Konuşmaya başlamadan önce de şahsım ve yönetimimiz adına ülkemizin yaşadığı bu kötü olayların bir an önce son bulmasını diliyorum. Bu kalkışmaya karşı ülkenin tüm vatanını seven katmanlarıyla milli iradeye sahip çıkarak direnmesini; bu ülkenin bir ferdi olarak gururla izliyorum. Güneş herkese eşit doğar ama gül ayrı kokar, çöp ayrı kokar. Güllerle çöplerin ayrılacağı için ayrıca mutluyum. Bugün konumuz liglerin sağlıklı oynanması… Paylaşmak istediğim çok önemli bir şey var. Hayatın tüm katmanlarıyla normale bir an önce dönmemiz gerekiyor. Hainlere verilecek en önemli cevap normal hayata dönmektir. İşlerimizi en iyi şekilde yapmalıyız. Bunları sizlerle paylaşmayı bir görev biliyorum. Başta Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve diğer arkadaşlarımızın selamlarını ve başarı dileklerini sizlere iletmek istiyorum. Bu ligin; katılacak tüm takımlara hayırlar getirmesini özellikle diliyorum. Spor ailesi şunu iyi bilmeli… Biz ufak meselelerle büyük eforlar harcamamak durumundayız. En üst ligden, en alttaki amatör lige kadar halkın bilinçlenip; birlik ve beraberliğe önem vereceğini düşünüyorum. Bunu rica ediyorum. Bu sezonun hepimize hayırlar getirmesini temenni ederken ülkemizin de inşallah güzel günlere yürüyeceğine olan inancımın tam olduğunu belirtmek istiyorum. Hepinize teşekkür ederim."

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı ise yaptığı konuşmada şöyle konuştu; "Konuşmamın hemen başında ülke olarak bu acı olayları yaşadığımız için geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Sonuna kadar demokrasinin arkasında olan bir futbol camiası olarak 2016-2017 sezonunun huzur, barış ve demokrasi getirmesini diliyorum. Bu vesileyle PTT 1. Lig'e yeni katılan Ümraniyespor, Manisaspor ve Bandırmaspor'a hoşgeldiniz diyorum. Umarım hayırlı bir sezon geçiririz. Çok teşekkür ediyorum."


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları