loading
close
SON DAKİKALAR

Reza ve Ebru hakim karşısına çıkacak

Reza ve Ebru hakim karşısına çıkacak
Tarih: 10.03.2016 - 11:55
Kategori: Özel Haberler

CHP İBB Meclis üyeleri Hakkı Sağlam ve Hüseyin Sağ'ın suç duyurusunda bulunmaları üzerine Reza Zerrab ve Ebru Gündeş hakkında açılan davanın ilk duruşması 11 Mart 2016 Cuma günü saat 11:00 de Beykoz 1.Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

CHP İBB Meclis üyeleri Hakkı Sağlam ve Hüseyin Sağ'ın  suç duyurusunda bulunmaları üzerine Reza Zerrab ve Ebru Gündeş hakkında  Kanlıca'daki tarihi  Mehmet Akif Yalısına kaçak kat çıkma ve tarihi esere izinsiz müdahale etmeleri nedeniyle açılan davanın ilk duruşması 11 Mart 2016 Cuma günü saat 11:00 de Beykoz 1.Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

İşadamı Reza Zarrab, Kanlıca sahilinde toplam üç yalıdan oluşan Mehmet Arif Bey Yalıları’ndan ikisini 2011 yılında eşi Ebru Gündeş’e doğum hediyesi olarak almıştı. Yalıların tapusu Ebru Gündeş Zarrab adına çıkarıldı. Zarrab Ailesi, Osmanlı döneminde inşa edilen ve 1970 yılında ikinci derece tarihi eser olarak tescil edilen yalılarda tadilat çalışması başlatmış ve binaların görününmü büyük ölçüde değişmişti.

Ortağı İran'da idam cezasına çarptırılan Reza Zerrab'a Türkiye'de adalet sisteminin nasıl bir ceza vereceği merak konusu...






Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları