loading
close
SON DAKİKALAR

Ruhi Su ölümünün 32. yılında etkinliklerle anılıyor

Ruhi Su ölümünün 32. yılında etkinliklerle anılıyor
Tarih: 18.09.2017 - 23:08
Kategori: Kültür & Sanat

Ruhi Su'nun 32. ölüm yıl dönümü anma etkinlikleri 20 Eylül 2017, Çarşamba günü saat 12.00'de, Ruhi ve Sıdıka Su'nun Zincirlikuyu'da yer alan anıt mezarlarında yapılacak bir anma toplantısıyla başlayacak.

Ruhi Su'nun 32. ölüm yıl dönümü anma etkinlikleri 20 Eylül 2017, Çarşamba günü saat 12.00'de, Ruhi ve Sıdıka Su'nun Zincirlikuyu'da yer alan anıt mezarlarında yapılacak bir anma toplantısıyla başlayacak. Anmada öğrencileri, dostları onları anlatacaklar, türküler söyleyecekler.

Etkinlikler aynı gün, 20 Eylül 2017, Çarşamba akşamı saat 20.00'de, Şişli- Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'nde düzenlenecek anma gecesi ile devam edecek.

Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği'nin Şişli Belediyesi ve Yön Radyo'nun katkılarıyla düzenlediği anma gecesini Arzu Karadağ sunacak.

Ruhi Su'nun 1982'de konser vermek için gittiği Avustralya'da çekilen 23 dakikalık belgeselin gösterimi ile başlayacak olan anma etkinliğine Hayri İnönü sözleriyle katılacak.

Anma gecesi daha sonra Emin İgüs'ün söyleyeceği türkülerle devam edecek.



1975 yılında Ruhi Su'nun kurduğu ve bugün genç koristleriyle 42. yaşını yaşayan Ruhi Su Dostlar Korosu, Mutlu Ödemiş yönetiminde türküler seslendirecekler. Koronun, Ruhi Su'dan sonraki ilk şeflerinden Refik Köksal ve Hüseyin Tutkun birer türküde koroyu yönetecekler.

Ruhi Su Kültür ve Sanat Derneği yayımladığı davet metninde bütün Ruhi Su sevenlerini Ruhi Su'nun 32. ölüm yıl dönümü anma etkinliklerine davet ediyor. 

Anma etkinlikleri herkese açık ve ücretsizdir.

Vişne Haber Ajansı - Dilfiraz Değerli


Ruhi Su ölümünün 32. yılında etkinliklerle anılıyor

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları