loading
close
SON DAKİKALAR

Şafak Pavey ve Rakel Dink'ten huzurevi ziyareti

Şafak Pavey ve Rakel Dink'ten huzurevi ziyareti
Tarih: 24.03.2015 - 14:57
Kategori: Yerel

Şafak Pavey ve Rakel Dink, Bülent Kerimoğlu ile beraber yaşlılar haftası münasebetiyle Bakırköy Belediyesi Şefkat Huzurevi’ni ziyaret ettiler...


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Şafak Pavey ve hunharca öldürülen gazeteci Hrant Dink’in eşi Rakel Dink , Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile beraber yaşlılar haftası münasebetiyle Bakırköy Belediyesi Şefkat Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla sohbet ettiler, öğle yemeği yediler.

60 Bakırköylü büyüğü ağırlayan Bakırköy Belediyesi Şefkat Huzurevi’nde kalan Bakırköylü büyüklerimizin çok iyi koşullarda yaşamlarını devam ettirdiklerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şafak Pavey,” Bakırköylü büyüklerimizin mahallelerinden, arkadaşlarından kopmadan yaşamlarını çok iyi koşullarda sürdürmeleri beni memnun etti. Yemeklerinin doktor kontrolünde kalori hesabı yapılarak servis edilmesi de çok iyi. Bakırköy Belediyesi’nin huzurevinin diğer huzurevlerine de örnek olmasını diliyorum.” dedi.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da ,”Bakırköylü büyüklerimizi her zaman başımızın tacı etmeye devam edeceğiz. Sık sık onlarla biraraya gelmek beni çok mutlu ediyor.” şeklinde düşüncelerini açıkladı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları