loading
close
SON DAKİKALAR

Selami Altınok: Kafalarını ezeceğiz

Selami Altınok: Kafalarını ezeceğiz
Tarih: 02.09.2015 - 08:33
Kategori: Siyaset

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Yarbay Alkan için sorulan soruları cevapsız bıraktı terör için 'kafalarını ezeceğiz' dedi.

Seçim hükümetinde İçişleri Bakanı olan eski İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok Yeni Adli Yargı Yılı açılış kokteylinde soruları yanıtladı. Gazetecilerin, Yarbay Mehmet Alkan’a kardeşinin cenazesinde söylediği sözlerden ötürü bir soruşturma açılıp açılmadığı yönündeki sorular karşısında, “2 günlük İçişleri Bakanına zor sorular soruyorsunuz” dedi. Terörle mücadeledeki kararlılığı ise şu sözlerle vurguladı: Gerektiğinde şedit bir şekilde kafalarını ezeceğiz.

İçişleri Bakanı Selami Altınok, TBMM’de Yeni Adli Yargı Yılı için düzenlenen kokteyle katıldı. Bakan Altınok, Kilis’in Yavuzlu köyü sınırları içerisinde bulunan Şehit Mehmet Hudut Karakolu’nda görev yapan askerlerin üzerine Suriye ‘den ateş açılması konusuna yönelik sorulara cevap verdi. Altınok, “Bilgiler net değil ama bir askerimizin şehit, bir askerimizin kayıp olduğuna dair Vali beyden bilgi aldım. Güvenlik kuvvetlerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Çok taze bir olay, değerlendirip daha geniş bir açıklama yapılır” dedi.

Altınok, gazetecilerin Yarbay Mehmet Alkan’ın şehit olan kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze töreninde söylediği sözlerden ötürü bir soruşturma açılıp açılmadığı yönündeki soruları karşısında ise, “2 günlük İçişleri Bakanına zor sorular soruyorsunuz, o dosyalara henüz bakamadım” ifadesini kullandı. İçişleri Bakanı Altınok ardından sözlerini şöyle sürdürdü:

Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah kimsenin ocağına o ateşi düşürmesin, bu milletin hiçbir evladına o acıyı yaşatmasın. Ama terörle mücadele konusunda kararlılıkla gideceğiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milletine karşı olan başkaldırıya müsaade etmeyeceğiz, gerektiğinde de çok şedit bir şekilde kafalarını ezeceğiz.

DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları