loading
close
SON DAKİKALAR

Sıcaklıklar artıyor

Sıcaklıklar artıyor
Tarih: 14.04.2014 - 11:00
Kategori:

Hava sıcaklığının doğu bölgelerde 3 ila 6 derece artacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı doğu bölgelerde 3 ila 6 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu(Eskişehir ve Sivas hariç), Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Isparta, Burdur, Antalya’nın batı ilçeleri, Muğla, Denizli, Afyon, Sinop, Ankara, ve Diyarbakır çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Erzurum ve Batman çevrelerinde sis hadisesi bekleniyor.

Rüzgar, kuzeybatı kesimlerde Kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı, zamanla iç ve batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren İç Anadolu’nun doğusu ile Doğu Anadolu’nun batısında kuvvetli olarak esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı bulutlu.(17)
ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)
İZMİR: Parçalı bulutlu. (21)
ADANA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu.(24)
ANTALYA: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (19)
SAMSUN: Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı.(14)
ERZURUM: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(12)
DİYARBAKIR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(21)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı bulutlu geçecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla, Denizli ve Afyon çevreleri sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
AKDENİZ: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta, Burdur ve Antalya’nın batı ilçeleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Çankırı, Ankara ve Kırıkkale ile öğle saatlerinden sonra Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Konya, akşam saatlerinden itibaren Aksaray, Karaman ve Niğde ve Kayseri çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri ile Sinop ve İnebolu çevreleri aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Ordu, Tokat, Bayburt ve Giresun ile öğle saatlerinden sonra bölge geneli yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve batı kesimleri aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla Adıyaman ile öğle saatlerinden sonra Diyarbakır ve Şanlıurfa, gece saatlerinde G.Antep ve Kilis çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları