loading
close
SON DAKİKALAR

Sıla Harbiye'yi sallamaya devam ediyor!

Sıla Harbiye'yi sallamaya devam ediyor!
Tarih: 24.07.2017 - 14:47
Kategori: Magazin

Sıla, biletleri günler öncesinden tükenen konserinde Harbiye’yi dolduran yaklaşık 5 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisinin ikincisi dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti.

Konserde dokuz yıllık kariyeri boyunca heybesinde biriktirdiği şarkılara ve repertuarı dışındaki seçkilerin akustik versiyonlarına yer veren Sıla, konser serisinin ikinci gününde de 3 saatten fazla kaldığı sahnede yine toplam 40 parça seslendirdi.

Konser serisine yoğun talep olan ve ilk gün biletleri günler öncesinden tükenen Sıla, şarkılarını Harbiye’yi dolduran yaklaşık 5 bin kişiyle birlikte söyledi. Konserde dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçıya hayranları da eşlik etti.

İlk gün sahnede Mabel Matiz ile birlikte sürpriz bir performans sergileyen Sıla, konserinin ikinci gününde ise Ceylan Ertem sürprizi ile hayranlarını şaşırttı. Birlikte ‘Esmer’ şarkısını seslendiren ikili, seyircilerden büyük alkış aldı. 

Harbiye’deki 5 günlük konser maratonunun ardından Ege turnesine çıkacak olan Sıla, sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’deki hayranlarıyla buluşacak.

BirGün

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları