loading
close
SON DAKİKALAR

Şimdi çaktınız!

Şimdi çaktınız!
Tarih: 31.07.2015 - 00:00
Kategori:

Melih Aşık; Devlet Bahçeli, seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a öylesine ağır laflar etti, öylesine hakaret dolu suçlamalarda bulundu ki...

Devlet Bahçeli, seçim kampanyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a öylesine ağır laflar etti, öylesine hakaret dolu suçlamalarda bulundu ki, onların en hafiflerini bile burada tekrarlamak istemeyiz. Aynı Bahçeli seçim biter bitmez ne yaptı? Önce dolaylı destek vererek Meclis Başkanı’nın AKP’li olmasını sağladı. Ardından MHP’den Meclis Başkanlık Divanı’na seçilen üyelerin AKP’lilerle birlikte Ak Saray’a, Tayyip Erdoğan’ın huzuruna çıkmasına izin verdi. Ardından (CHP ve HDP protesto edip katılmazken) Erdoğan’a Çin gezisinde eşlik etmek üzere milletvekilini görevlendirdi.
Altın hizmet ise TBMM toplantısında CHP’nin verdiği terörü araştırmak için komisyon kurulması önerisine AKP ile birlikte ret oyu vermesiydi.
Hem terörden şikâyet edecek hem araştırılmasını önleyeceksiniz...
AKP terörle ilgili komisyona karşı çıkabilir. Çünkü o komisyon MİT TIR’larını, IŞİD’e yardımları, Suruç katliamının faillerini vs. araştıracaktır. Bunlar AKP’nin işine gelmez. MHP’nin neden işine gelmiyor? MHP koalisyon görüşmelerinde dik duruyor izlenimi vermişti. Halkı bir kez daha yanılttı.
Bir seçim konuşmasında Devlet Bahçeli Erdoğan’a, “İşte şimdi çaktın Erdoğan” diye seslenmişti. Vatandaş da Devlet Bey’in Erdoğan’la yaptığı kavganın nasıl “çakma” bir kavga olduğunu artık “çakmış” bulunuyor.


Korku çemberi
PKK vur kaç taktikleriyle her gün asker ve polis şehit ediyor. Askeri birliklere, karakollara, polis lojmanlarına saldırıyor. Köprülere, demiryollarına sabotajlar yapıyor.
Büyük şehirlerde vatandaş tedirgin...
Ülke bir baştan bir başa terörün kucağına oturtulmuş bulunuyor...
Sonuçta... Suriye halkını Esad’ın zulmünden kurtarıyoruz masalıyla koskoca ülkeyi teröre teslim ettiler.
Doğu ve Güneydoğu’da devlet güçlerinin sokağa çıkacak hali kalmadı.
Ordu ne yapıyor? Ara sıra uzak hedeflere bomba sallıyor.
Karşılığını yol ortasında kurşunlanan mensuplarıyla ödüyor.
Erdoğan 2007 yılında sınır ötesi operasyon önerildiğinde şu yanıtı vermişti:
- İçerideki 5 bin terörist bitti mi ki dışarıdaki 500 ile uğraşalım?
Bugün içerdeki 5 bin oldu 50 bin.. Ama operasyon içeri değil dışarı yapılıyor...
PKK de muhtemelen HDP’nin siyasete egemen olmasının kendisine verdiği rahatsızlıkla AKP’nin terörü büyütmesine yardımcı oluyor.
Açıkça görülüyor ki hesap şudur: HDP baraj altına itilecek, AKP tek başına iktidar olacak... Koltuk ihtirası iktidarlara böyle ölümcül hesaplar yaptırabiliyor.

MÜZE
Yekta Güngör Özden’in Sözcü’deki yazısından aktarıyoruz...
“İşadamı Yüksel ERİMTAN, Ankara-Kale’de, ‘Erimtan Arkeoloji ve Sanat Müzesi’ ni açtı. Alanında ilk olan özel müzede M.Ö. 3000’li yıllara, eski Tunç Çağı’na uzanan Hitit, Geç Roma ve Bizans uygarlıklarına ilişkin koleksiyonunu sergiledi. Cam yapıtlar, şişeler, sürahiler, kâseler, bardaklar yanında bilezikler, mühürler, yüzük taşları, Helenistik-Roma ve Bizans döneminin altın, gümüş, bronz sikkeleri, çanaklar, çömlekler, takılar, çivi yazılı tabletler yer almaktadır. Ayrıca dünyadaki en eski görsel belgelerden Fayum portreleri de var. ”

İtalik
Pisa Kulesi’nin İtalya’da bulunmasından dolayı eğik harflere “italik” dendiğini biliyor muydunuz? Bilmiyordunuz, çünkü ben uydurdum.
(Facebook’tan)



KAMPÜS
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir televizyon programında Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nün Cumhurbaşkanlığı için kullanılacağını söylüyor.
Yıldız Üniversitesi’nin iki öğrencisi bu iddialarla ilgili dilekçe veriyor.
Rektörlük ne mi yapıyor? Öğrencileri vatandaşlık haklarını kullandıkları için tebrik ediyor, desek inanmayacaksınız. O zaman doğruyu söyleyelim. Rektör iki öğrenci hakkında soruşturma açıyor. CHP Milletvekili Barış Yarkadaş soruyor:
- Dilekçe hakkı anayasal hak değil midir?
- Yerleşke içinde cumhurbaşkanına yer ayrılacak mıdır?
Bir soru da bizden...
- Hak aramayı suç olarak gören bir üniversiteye üniversite denebilir mi?

Melih Aşık - Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları