loading
close
SON DAKİKALAR

Şirince’de kıyamet kopacak

Şirince’de kıyamet kopacak
Tarih: 29.08.2015 - 13:36
Kategori: Kültür & Sanat

Hayko Cepkin'in kurduğu Varil Barrel Camping'in açılış partisiyle Şirince’de kıyamet kopacak.

Hayko Cepkin'in kurduğu Varil Barrel Camping'in açılış partisiyle Şirince’de kıyamet kopacak.

Rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, İstanbul’dan uzaklaşıp Selçuk’a yerleşti. Şimdi de kendisi gibi beton binalardan bunalan, azıcık da olsa uzaklaşmak isteyenlere adeta çıkış yolu gösteriyor. Peki nasıl mı?

Sanatçı, 2012’de kıyamet kopacak ve bundan etkilenmeyecek iki yerden biri Şirince söylentileriyle dünya gündemine oturan köyde bir kamp alanı kurdu: Varil Barrel Camping.

İsteyenlerin çadırını alıp gidebileceği, isteyenlerin de hazır odalarda kalabileceği Varil Barrel Camping, ziyaretçilerinin doğayla iç içe, unutamayacakları keyifli dakikalar geçirmesini hedefliyor.

Kurulumunun her aşamasında bizzat yer alan Hayko Cepkin, konuklarına Varil Barrel Camping’te kaldıkları süre boyunca temiz havada kampın yanı sıra, çeşitli motivasyon toplantıları, motosiklet, yoga, pilates, havuz imkanlarından da yararlanabilecek bir ortam sağladı. Kamp alanında ayrıca yapay sahil alanının da bulunması misafirlere plaj futbolu ve voleybol oynama imkanı da sunuyor.



Büyük bir partiyle açılacak olan Varil Barrel Camping’in açılış partisinde, ülkemizde Rock N’ Roll denilince ilk aklımıza gelen isimlerden DJ Nikki Wild ve Görkem Eylem, 2012’de kopmayan kıyameti bu gece Şirince’de koparacaklar.



Hafta sonunu hem doğayla iç içe geçirmek, hem de kaliteli müzik ve sürprizlerle dolu eğlenceli bir partiyle taçlandırmak isteyenler için Varil Barrel Camping bu hafta sonu en iyi alternatif.

Vişne Haber Ajansı - Sevcan Yörük

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları