loading
close
SON DAKİKALAR

Şok! F.Bahçeli yıldız sezonu kapattı

Şok! F.Bahçeli yıldız sezonu kapattı
Tarih: 27.03.2015 - 14:30
Kategori: Spor

THY Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Ülker'de sakatlık şoku yaşanıyor.

THY Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Ülker'de sakatlık şoku yaşanıyor.

THY Avrupa Ligi'nde ve Türkiye Basketbol Ligi lideri Fenerbahçe Ülker'e şok bir haber geldi.

Sarı lacivertli takımın ABD'li point guard'ı Ricky Hickman, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Dün akşamki Unicaja Malaga maçının 3. periyotunda topsuz pozisyonda, yerdeki reklam panosunun üzerine düşerek sakatlanan Hickman'ın aşil tendonundan ciddi şekilde sakatlandığı belirtildi.



30 yaşında ve 1.89 metre boyundaki Ricky Hickman geçen sezon Maccabi Tel Aviv ile Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşarken, takımına büyük katkı sağlamıştı. Tecrübeli oyuncu bu sezon Avrupa'nın 1 numaralı kupasını hedefleyen Fenerbahçe Ülker'in en önemli kozları arasında yer alıyordu.

Sezon başında da ciddi bir sakatlık geçiren ve aylarca sahalardan uzak kalan Hickman, bu sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde 21.6 dakika, 8 sayı, 2.1 ribaund ve 2.6 asist ortalamalarıyla oynuyordu. Ricky Hickman THY Avrupa Ligi'nde de TOP 16'da 20 dakika, 8.6 sayı, 2.4 ribaund, 1.6 asist, 0.7 top çalma ile oynadı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA YAPILDI

Hickman ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:
"26 Mart 2015 Perşembe günü oynanan Fenerbahçe Ülker-Unicaja Malaga maçında aşil tendonundan sakatlanan oyuncumuz Ricky Hickman’ın detaylı sağlık taramaları tamamlanmıştır. Fenerbahçe Ülker sağlık ekibinden alınan bilgiye göre oyuncumuz, sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyecektir. Tedavi süreci başlatılan başarılı oyuncumuz Ricky Hickman’a geçmiş olsun der, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları