loading
close
SON DAKİKALAR

Suat Kılıç'ın 'evet' çalışması yapma isteği AKP tarafından geri çevrildi

Suat Kılıç'ın 'evet' çalışması yapma isteği AKP tarafından geri çevrildi
Tarih: 20.03.2017 - 17:37
Kategori: Gündem

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç memleketi Samsun'da ‘Evet’ çalışmalarına başlama kararı aldı. Ancak Kılıç'ın kararı il ve ilçe teşkilatlarını karıştırdı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç memleketi Samsun'da ‘Evet’ çalışmalarına başlama kararı aldı. Ancak Kılıç'ın kararı il ve ilçe teşkilatlarını karıştırdı. Hakkındaki Gülen Cemaati iddiaları yüzünden AKP teşkilatlarının Kılıç'a uzak durduğu öğrenildi.

61. AKP hükümetinde Gençlik ve Spor Bakanı olan Suat Kılıç, revizyon sonrası koltuğunu Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a bırakmıştı. 17- 25 Aralık ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kılıç'ın döneminde bakanlıkta görev yapan birçok isim görevden ihraç edildi.


TABAN TEPKİLİ PROGRAM YOK

Oda Tv'den Bülent Karslıoğlu'nun haberine göre, AKP, Samsun'da ‘Evet’ propagandası için eski bakan, milletvekilleri ve il başkanları ile yapılan programlar çerçevesinde çalışmalar yürütüyor. Çalışmalara katılmak isteyen Kılıç’ın teklifinin geri çevrildiği öğrenildi. Tabandan ve teşkilatlardan tepki olduğu gerekçesiyle il teşkilatı Kılıç'a program yapmak istemiyor. Teşkilattan bağımsız çalışmalar yapacak olan Kılıç, ilk adım olarak yerel televizyon kanalı AKS TV'de bir programa konuk olacak.

BABASININ YURDU KAPATILDI

Kılıç'ın babası Hüseyin Kılıç’ın sahibi olduğu öğrenci yurdu Gülen Cemaati soruşturması kapsamında mühürlenmesinin ardından, baba Hüseyin Kılıç’ın evinde polis tarafından arama yapmıştı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları