loading
close
SON DAKİKALAR

Suudi yatırımcı Zigana'ya 'organik' tesis yapmak için bakanlığın onayını bekliyor

Suudi yatırımcı Zigana'ya 'organik' tesis yapmak için bakanlığın onayını bekliyor
Tarih: 27.04.2017 - 12:08
Kategori: Ekonomi

Gümüşhane'nin en önemli turizm bölgesi Zigana'ya tesis yapmayı planlayan Suudi Arabistanlı iş adamı Al-Ghamdi, 'organik' olacağını belirttiği tesis için bakanlığın onayını bekliyor.

Gümüşhane'nin Kayak Merkezi'nin bulunduğu turizm bölgesi Zigana'da tesis yapmayı planlayan Suudi Arabistanlı iş adamı Dr. Tarık Al-İbrahim Al-Ghamdi, yatırıma başlamak için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın onayını bekliyor.
Gümüşhane Valisi Okay Memiş'le görüşen Al-Ghamdi, yapmayı planladığı yatırımına ilişkin bilgi verdi. Yapmak istediği tesisin diğerlerinden farklı olacağını belirten Al-Ghamdi, tesiste her şeyin organik olacağını söyledi.

MİSAFİRLER KENDİ SÜTÜNÜ KENDİ SAĞACAK

"Benim yapmak istediğim tesis çok farklı olacak. Gençler telefonla uğraşmak yerine tesisin bahçesinde zaman geçirecek. Bahçesinde örneğin koyun, inek, tavuk olacak. Misafirler kendileri gidip ineği sağıp sütü alacak. Gümüşhane'ye daha çok turist gelmesini sağlayacağız."

Suudi iş adamı yatırım yapması için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşüp, tüm bürokratik prosedürü takip edeceklerini söyleyen Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yatırım için "İnşallah bu bir başlangıç olur" dedi. (Sputnik)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları