loading
close
SON DAKİKALAR

Tarkan Monaco’da sosyeteyi salladı

Tarkan Monaco’da sosyeteyi salladı
Tarih: 25.08.2014 - 09:28
Kategori: Magazin

40. yılını kutlayan Monte Carlo Sporting Summer Festival’in kapanışı bu yıl Tarkan konseriyle yapıldı.

40. yılını kutlayan Monte Carlo Sporting Summer Festival’in kapanışı bu yıl Tarkan konseriyle yapıldı. İlk kez bir Türk sanatçıyı festival kapsamında Yıldızlar Salonu’nda (Salles des Etoiles) ağırlayan Monte Carlo, cuma gecesi Tarkan şarkılarıyla coştu.

Konseri “Firuze” ile açan sanatçı, devamında “Şımarık”, “Unutmamalı”, “Öp” ve “Sevdanın Son Vuruşu” gibi 20 önemli hit’ini seslendirdi. Farklı ülkelerden 850 davetlinin olduğu konserde, Avrupalı, Rus, Azeri ve Ortadoğulu konukların yanı sıra Türk cemiyet ve iş dünyasından önemli isimler de vardı.

Neslihan-Yalçın Sabancı, Revna Demirören, İdil Fırat, Gökhan-Siren Ertan Çarmıklı, Dilek Hanif, Olgun-Berrin Zorlu, Sema Basa, Berrin Okçu da izleyiciler arasındaydı. Tarkan, gecenin sonunda yoğun istek üzerine “Şımarık” şarkısıyla bis yaptı.

Konseri düzenleyen Monte Carlo La Societe des Bains de Mer (SBM) şirketinin Türkiye ve Ortadoğu Temsilcisi Hülya Biren, Monaco’nun Tarkan’a hayran kaldığını belirtti ve ekledi: “Hedefimiz gelecek yıl Tarkan’ı yine Monaco’da ağırlamak.”

Tarkan, bugüne kadar Elton John, Rihanna, Kylie Minogue, Julio Iglesias ve Celine Dion gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlayan 850 kişilik Yıldızlar Salonu’nda sahneye çıktı.

Tarkan Monaco’da sosyeteyi salladı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları