loading
close
SON DAKİKALAR

Temizlik yaparken 4 günde 2 ceset buldu!

Temizlik yaparken 4 günde 2 ceset buldu!
Tarih: 22.03.2015 - 17:14
Kategori: Şehir

İstanbul Fatih’te 40 gün önce yanan binadan 4 gün arayla iki erkek cesedi çıktı.

İstanbul Fatih’te 40 gün önce yanan binadan 4 gün arayla iki erkek cesedi çıktı. Polis, yanmış cesetlerin evde kiracı olarak oturan Enes Keleş ve Ferhat Alkan’a ait olma ihtimali üzerinde duruyor. Cesetleri, yanan apartmanın ikinci katından temizlik yapan Mukaddes Alan buldu. Vatandaşlar olayda ihmal olduğunu, 40 gün boyunca evde neden arama yapılmadığını söyledi. İtfaiyenin ise yangında ölen kimsenin olmadığı yolunda rapor hazırladığı öğrenildi.

İddialara göre olay, Balat Mahallesi, Kiremit Caddesi, Köroğlu Sokak üzerindeki 4 katlı binada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 10 Şubat 2015’te yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın söndürüldü. İddialara göre, geçtiğimiz Çarşamba günü ev sahibi Mukaddes Alan, temizlik yapmak için yanan binasının ikinci katına geldi. Temizlik sırasında molozların altında erkek cesedi olduğunu fark etti, durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından yanmış erkek cesedini Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

BUGÜN BİR CESET DAHA BULUNDU

Mukaddes Alan bugün saat 11.00 sıralarında yine temizlik yapmak için aynı dairesi geldi. Temizlik yapan Mukaddes Alan, yine molozların altında bir erkek cesedi daha buldu. Polisi arayarak durumu anlattı. Gelen polis ekiplerinin binada incelemesi ise sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, evin Ramazan Aytaç adlı kişi tarafından kiralandığı ve evde kahvehanede çalıştıkları ileri sürülen Enes Keleş ve Ferhat Alkan isimli iki gencin oturduğu, bu kişilerin ailelerinin de yangından bir kaç gün sonra polise kayıp müracaatında bulunduğu belirtildi. İlk erkek cesedinin çıkmasının ardından Adli Tıp Kurumu’nda ailelerden DNA örneklerinin de alındığı belirtildi.

Ev sahibi Mukaddes Alan, "Biz evi Ramazan Aytaç’a kiraya vermiştik. Evde iki genç oturuyordu. Sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın sırasında evden bir kaç kişinin kaçtığını gördüm. Gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Çarşamba günü evde temizlik yapmak için gittim. Molozların altında yanmış erkek cesedi buldum. Polise bildirdim. Bugün tekrar yine temizlik için geldim. Aynı dairede başka bir erkek cesediyle karşılaştım. Belki bakılsa başka cesetlerde çıkabilir" dedi.

BİZ TEMİZLİK YAPTIKÇA CESET ÇIKIYOR

Mukaddes Alan’ın eşi Mustafa Alan ise, "40 gün önce yangın çıktı. Bina tamamen yandı. Biz evde temizlik yaptıkça evden ceset çıkıyor" diye konuştu. İtfaiyenin yangında kimsenin ölmediği yolunda rapor hazırladığı öğrenildi. Vatandaşlar, polisin ve itfaiyenin ihmali olduğunu söyledi.

Polisin binada incelemesi ise sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları