loading
close
SON DAKİKALAR

Teniste Adana’nın adını duyurdular

Teniste Adana’nın adını duyurdular
Tarih: 14.09.2014 - 13:45
Kategori: Yerel

Adana’nın sesini Türkiye’ye, Çukurova’nın gücünü Avrupa’ya gösteren üç genç tenisçi artık Çukurova Belediyesi forması altında ter dökecek...

Teniste Adana’nın adını duyurdular

AVRUPA ŞAMPİYONLARI ARTIK ÇUKUROVALI

Adana’nın sesini Türkiye’ye, Çukurova’nın gücünü Avrupa’ya gösteren üç genç tenisçi artık Çukurova Belediyesi forması altında ter dökecek. Şampiyon tenisçilerle görüşen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizi Avrupa kesmez; Çukurova’nın sesini dünyaya da duyurmalısınız” dedi.

ÜÇÜ DE ÇUKUROVA’DA OKUYOR VE YAŞIYOR

Masa tenisinde Yıldızlar Türkiye Şampiyonu olan Talha Yiğenler, Oğuzhan Öner ve Batuhan Şahin Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’le görüşmelerinde Çukurova’da oturduklarını ve yaşadıklarını anlattılar. Yurt dışında da önemli başarılara imza atan üç sporcuya Başkan Çetin’le görüşmeleri sırasında Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Adil Yiğenler ile Ali Türemiş ile eski milletvekili Kemal Sağ da eşlik etti. Üç sporcu da Çukurova’da forma giymek istediğini belirtti.

ÇUKUROVA FORMASIYLA DÜNYA BAŞARISI

Masa tenisinin anavatanı Çin’e gitmek üzere hazırlık yapan üç sporcuya da “Ustaların ustası olmadan gelmeyin” diye tavsiyelerde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hedefini ve beklentilerini şöyle izah etti: Sizlerin Çukurova Belediyesi forması altında mücadele etmenizi istiyorum. Sizin niyetinizin de bizimle birlikte çalışmak olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Ama siz beni gerçekten mutlu etmek istiyorsanız sesinizi Türkiye ve Avrupa’nın dışında dünyaya da duyurun.

AVRUPA ÜLKELERİYLE BALKANLAR’DA

Teniste Adana’nın adını duyurdular

Halen Çukurova Üniversitesi takımıyla çalışma yapan ve aldıkları son galibiyetlerle Masa Tenisi Süper Ligi’ne çıkmayı başaran Talha Yiğenler, Oğuzhan Öner ve Batuhan Şahin adlı üç genç masa tenisçi, Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğunu elde etmiş durumda. Başkan Soner Çetin’e makamında bilgi veren genç tenisçiler, tekli ve çiftli müsabakalarda hem Çekoslovakya ve İspanya’da yapılan karşılaşmalarda hem de Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’ye dereceyle döndüklerini belirttiler.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları