loading
close
SON DAKİKALAR

Toplu açılış

Toplu açılış
Tarih: 20.05.2015 - 00:00
Kategori:

Yılmaz Özdil; İzmir’de toplu açılış yapmayan asrın liderimiz, akp selçuk ilçe başkanlığı tarafından yaptırılan Efes antik kentinin temel atma törenine katıldı.

Yurt gezilerine Edirne’den başlayan asrın liderimiz, Selimiye camisi, Meriç köprüsü ve Kapıkule sınır kapısının toplu açılış töreninden sonra, helikopterle Sarayiçi’ne indi, hazırlıkların son aşamaya geldiğini, tarihimizde ilk kez bu sene Kırkpınar yağlı güreşlerinin yapılacağını açıkladı.

*

İstanbul’da Topkapı sarayı, Galata kulesi ve Kapalıçarşı’nın toplu açılışını yapan asrın liderimiz, kendisinin belediye başkanlığı döneminde hizmete açtığı Eyüp Sultan’da incelemelerde bulundu, Rumelihisarı’nın en geç 2023’te tamamlanacağını açıkladı. “Yahu o hisar zaten orada değil miydi” diyen bir vatandaş, korumalar tarafından ağzı kapatılarak, gözaltına alındı.

*

İzmir’de toplu açılış yapmayan asrın liderimiz, akp selçuk ilçe başkanlığı tarafından yaptırılan Efes antik kentinin temel atma törenine katıldı. Prompter bozulduğu için, buradaki konuşmasına “sevgili Hititli kardeşlerim” diye başlayan asrın liderimiz, “tek parti zihniyetinden devraldığımız zaman buraları harabeydi be” dedi.

*

Manavgat ve Düden şelalerinin toplu açılış töreninin ardından Ankara’da Mogan gölünün ve Kızılcahamam kaplıcalarının toplu açılışına katılan asrın liderimiz, dinozor heykelinin sırtına çıkarak yaptığı konuşmada, “bizden önce ODTÜ var mıydııı” diye sordu, “yoktuuu” dediler.

*

Pamukkale, Ihlara vadisi ve Çatalhöyük’ün toplu açılış töreninden sonra Eskişehir’e geçen asrın liderimiz, Yılmaz Büyükerşen tarafından yaptırılan ne varsa, hepsinin tek tek toplu açılışını yaptı, “biliyorsunuz, bunların hepsini biz yaptık” dedi, “biliyoruuuzz” diye bağırdılar. Eskişehir caddelerine Ahmet Kiziroğlu’nun fotoğrafıyla “biz çiböreği icat ederken mehape nerdeydi” yazılı bilbordlar asıldı.

*

Bodrum, Marmaris ve Çeşme’nin toplu açılışını yapan asrın liderimiz, en geç aralık ayında Uludağ ve Kartalkaya’nın toplu açılışını yapacağını, Abant’la Kazdağları’nın bahara yetiştirileceğini belirterek, “şimdi bakıyorsunuz, cehapesi mehapesi hadepesi pensilvanyası, hepsi biraraya gelmek suretiyle Keban barajını yapmamıza engel olmaya çalışıyorlar, eyyy doğan grubu, zigana geçidine karşı olduğunuz dönemleri bu millet gayet iyi biliyor” dedi, “yuuuhhh” dediler.

Yılmaz Özdil - Sözcü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları