loading
close
SON DAKİKALAR

Tüm Yerel Sen: Cumhuriyet’e yönelebilecek tehditlere karşı daha dikkatli olmak zorundayız

Tüm Yerel Sen: Cumhuriyet’e yönelebilecek tehditlere karşı daha dikkatli olmak zorundayız
Tarih: 13.10.2017 - 13:28
Kategori: Sendika

Tüm Yerel Sen Sendikası İzmir 2 Nolu şube Başkanı Tamer Yiğit Güler her yıl geleneksel hale getirdikleri resepsiyon yemeğinin bu yıl 4. sünü gerçekleştirecek.

Tüm Yerel Sen Sendikası İzmir 2 Nolu şube Başkanı Tamer Yiğit Güler her yıl geleneksel hale getirdikleri resepsiyon yemeğinin bu yıl 4. sünü gerçekleştirdiklerini söylerken bundaki amaçlarının mevcut iktidar tarafından unutturulmak istenen Atatürk İlke ve devrimleri ile Ulusal bayramlarımızı inadına anlatmaya devam etmek olduğunu ifade etti.

Tamer Yiğit Güler konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü

“ 94 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunu içlerine sindiremeyen emperyalist güçler, bugün taşeron terör örgütleriyle ülkemizi bölmeye çalışmaktadır. Emperyalizmin bir dediğini iki etmeyen siyasi iktidar ise ülkeyi bölmeye çalışan terör örgütüyle müzakere masasına oturmakta, mutabakatlar imzalanmaktadır. Ülkemiz, başta Ortadoğu olmak üzere her taraftan ateş çemberiyle kuşatılmıştır. Komşularımızla sıfır sorun diye yola çıkan siyasal iktidar, emperyalist güçler ve onların dünyayı paylaşma hırslarının taşeronluğunu yaparak ülkemizi büyük bir savaşın eşiğine getirmiştir. Ulusal Kurtuluş Savaşı’yla emperyalizme diz çöktürmüş olan bu topraklar emperyalizmin üssüne dönüştürülmüştür. Bugün özgürlüğümüz ve bağımsızlığımız, birlik ve bütünlüğümüz tehdit altındadır.
Bizler; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük devrimim” dediği laik Türkiye Cumhuriyeti’ne içten ve dıştan yönelebilecek tehditlere karşı, bugün her zamankinden daha dikkatli ve uyanık olmak zorundayız. İçten ve dıştan gelen gerici, bölücü ve yıkıcı tehlikelere karşı Ulusumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde olacaktır.
Türk milleti; tam bağımsızlık ve ulus egemenliğine dayanan; laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni, üniter devlet yapısı içinde korumaya ve sonsuza kadar yaşatmaya kararlıdır Bizde önce Konfederasyonumuz ve Tüm Yerel Sen Sendikamız olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz"

Tüm Yerel Sen'in vereceği Cumhuriyet resepsiyonu yemeğine ilişkin bilgiler şöyle: 



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları