loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 3 film giriyor

Vizyona bu hafta 3 film giriyor
Tarih: 16.02.2017 - 14:27
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona giriyor.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 3 film vizyona girecek.


İşte bu hafta (17 Şubat) vizyona girecek filmler:


Parçalanmış (Split)

Güvenilir psikiyatr Dr. Fletcher (Betty Buckley), Kevin (James McAvoy) adlı hastasının en az 23 farklı kişiliği bünyesinde barındırdığını kanıtlamıştır. Ancak henüz tamamen ortaya çıkmamış son bir kişilik vardır ki, meydana çıktığında diğer kişilikleri süpürecek çok vahşi bir karakterin habercisidir. Bu dizginlemesi zor gücün etkisiyle Kevin, 3 genç kızı kaçırıp yaşadığı yerde alıkoyar. Hırslı ve kararlı Casey'nin (Anya Taylor-Joy) önderliğinde gençler hayatta kalabilmek için, Kevin içindeki şeytani güce tamamen boyun eğmeden önce oradan kaçmak zorundadırlar.

James McAvoy ve Betty Buckley'nin başrollerini paylaştığı filmin yönetmenliğini M. Night Shyamalan yaptı.


Parçalanmış (2016) afişi


Ay Işığı (Moonlight)

Ay Işığı filminde Chiron'un hayatının 3 dönemi anlatılıyor: Miami'de uyuşturucu bağımlısı ve ihmalkar annesi Paula ile birlikte yaşayan küçük Chiron'un çocukluk dönemi, etrafındaki yaşıtları tarafından sürekli fiziksel ve sözlü tacize maruz kaldığı ergenlik dönemi ve Atlanta'da uyuşturucu satıcılığı yaptığı yetişkinlik dönemi. Film, genç bir insanın hayatının farklı dönemlerini, toplumda yer bulma çabasını ve kendi kimliğini kabullenme sürecini işliyor.

Yönetmen koltuğunda Barry Jenkins'in oturduğu filmin başrollerinde Trevante Rhodes ve Andre Holland var.

Ay Işığı (2016) afişi


Recep İvedik 5

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.

Başrollerinde Şahan Gökbakar, Orkan Varan ve Deniz Ceylan'ın olduğu filmi Togan Gökbakar yönetti.


Recep İvedik 5 (2017) afişi



Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları