loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 6 film giriyor

Vizyona bu hafta 6 film giriyor
Tarih: 27.07.2017 - 16:43
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 6 yeni film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 yeni film vizyona girecek.

İşte bu hafta (28 Temmuz) vizyona girecek filmler:


Churchill

2. Dünya Savaşı yılları... 1944'ün yaz ayları yaklaştığında Nazi Almanyası güç kaybetmiş, ancak hala bir tehdit oluşturmayı sürdürmektedir. Müttefikler savaşın seyrini değiştirecek bir harekatı, Normandiya'ya bir asker çıkarması yapmayı ciddi ciddi düşünmeye başlamıştır. Ancak İngiliz başbakanı Winston Churchill'in (Brian Cox) aklında ciddi şüpheler vardır. Daha önce benzer askeri manevralarda gördüğü başarısızlıklar, Churchill'i tereddüde düşürmektedir. Savaşla geçen yıllarda fazlasıyla yıpranan, diğer müttefik liderleri ve komutanlardan büyük baskıya maruz kalan, 70'ine merdiven dayamış başbakanın en büyük destekçisi, eşi Clementine (Miranda Richardson) olacaktır.

Churchill (2017) afişi

Orman Çetesi (Les As de la Jungle)

Kaplan görünümlü penguen Maurice, bir kaplan tarafından büyütülmüş, dövüş sanatlarında ustalaşmıştır. Bir gün kötü niyetli Koala Igor'un ortaya çıkışıyla zor bir görevi başarmaları gerekir. Maurice'in, arkadaşları Japon balığı Junior, maymun Gilbert ve goril Miguel'in ile ormanı yok etmek isteyen Igor ve babunlarına karşı Orman Çetesi olarak üzerlerine düşen çok şey vardır.

Orman Çetesi (2017) afişi

Düzensiz Düzenbazlar

Küçük hile ve üçkağıtçılıklarla yolunu bulmaya çalışan, ancak bir türlü dikiş tutturamayan Mümtaz (Ömür Gecü) ve sadık yardımcısı Ziya (Metin Keçeci) için o gün diğer günlerden farksız başlamıştır. Ancak yola çıkmalarının ardından, bir zamanlar kazıkladıkları Kara Davut'un adamları tarafından yakalanırlar. İkilinin hayatlarını kurtarabilmek için Davut'un bir işini halletmeleri gerekmektedir. Düzensiz Düzenbazlar filminin çekimleri Kırklareli'nde yapıldı.

Düzensiz Düzenbazlar (2017) afişi

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı (David and Goliath)

Sıradan bir çoban olan Davud (Matt Berberi), İsmail tarafından korkutucu Calut'la (Michael Wayne Foster) karşılaşacak kişi olarak seçilir ve buna uygun bir eğitimden geçer. Ancak Calut'u mağlup edebilmesi için çok daha fazlasına, her şeyden önce onun karşısına çıkabilme cesaretine de sahip olması gerekmektedir.

Davud ve Câlût: İnanç Savaşı (2016) afişi

Çılgın Kolej

Ahmet Kapucu'nun yönettiği Çılgın Kolej, 2016'da gösterime giren Türk Lokumu filminin kadrosunun büyük kısmının yine yer aldığı bir gençlik filmi.

Çılgın Kolej (2017) afişi

Cinayet-i Aşk

Yarı cin yarı insan olarak doğmuş bir bebeğin 7 yaşına geldikten sonra yaşadığı ve yaşattığı korku dolu olayların anlatıldığı Cinayet-i Aşk filminde Funda Bostanlık, Emre Kıvılcım ve Gülçin Tunçok gibi isimler başrolde oynuyor.

Cinayet-i Aşk (2017) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları