loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 7 film giriyor

Vizyona bu hafta 7 film giriyor
Tarih: 06.04.2017 - 15:25
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girecek.


İşte bu hafta (7 Nisan) vizyona giren filmler:


Baraka (The Shack)

Çocukluk yıllarında babasının kötü muamelelerine maruz kalan Mack Phillips (Sam Worthington), yetişkin olduğunda kendine eşi ve 3 çocuğuyla birlikte mutlu bir aile kurmayı başarmıştır. Ancak kalabalık bir kamp tatili esnasında en küçük kızı Missy kaybolur. Kızının kaybıyla tarifsiz bir üzüntü yaşayan, tüm inandığı değerlere sırt çeviren Mack, bir gün tanımadığı birinden bir davet alır. Bu kişinin yaşadığı barakaya gittiğinde daha önce hiç görmediği 3 kişiyle ve gizemli olaylarla karşılacaktır.
Baraka filmi, 2007'de Kanadalı yazar William P. Young'ın yazdığı aynı adlı romandan uyarlandı.

Baraka (2017) afişi

Koca Dünya

Ali (Berke Karaer) bir tamircide çalışarak hayatını kazanmaktadır. Başka bir ailenin yanında kalan kız kardeşi Zuhal (Ecem Uzun) ile görüşmesine aile izin vermemektedir. Bu duruma daha fazla dayanamayan Ali kardeşini bir gün motorsikletiyle alıp İstanbul'dan uzak bir yere kaçar. Ormanın derinliklerinde yaşamaya başlayan kardeşler için vahşi doğada hayatta kalmaya çalışmak, bir yandan da para kazanmak çok ağır bir yük olacaktır.

Koca Dünya (2016) afişi

Aşkın Krallığı (A United Kingdom)

Londra'da eğitim görmekte olan Seretse Khama (David Oyelowo), Afrika'nın güney kısmında yaşayan Bamangwato halkının kral veliahtıdır. Bir partide tanıştığı İngiliz Ruth Williams (Rosamund Pike) ile birbirlerinden etkilenirler ve kısa sürede evlenerek Afrika'ya giderler. Bu durum hem Bamangwato halkının ileri gelenleri, hem de Güney Afrika'da ayrımcılık (apartheid) yönetimini sürdürenler tarafından büyük tepkiyle karşılansa da Khama, yönetimden feragat etmek ve sürgüne gönderilmek pahasına -tıpkı eşi gibi- aşkından vazgeçmeyecektir.
Aşkın Krallığı filminde, Botswana Devleti'nin ilk başkanı Seretse Khama ve eşi Ruth Williams'ın gerçek öyküleri anlatılıyor.

Aşkın Krallığı (2016) afişi

Bordo Bereliler Suriye

Film, Özel Kuvvetlere bağlı Bordo Berelilerin PKK’nin Çukurca baskını sonrası telsizlerini kapatıp Suriye’ye yaptığı operasyonu merkeze alıyor. Yönetmenliğini Erhan Baytimur’un yaptığı, senaryosunu Coşkun Gündoğdu’nun yazdığı, filmde Cenk Ertan, Sedat Mert, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Kahraman Sivri, Burak Arslan, Tayfun Sav, Alper Atak, Yaşar Uzer ve Kadir Turan rol alıyor.

Bordo Bereliler Suriye (2017) afişi

Şirinler 3: Kayıp Köy (Smurfs: The Lost Village)

Şirin Köyü'nde hayat alışıldık düzeninde sürerken Şirine kendilerine benzeyen bazı yaratıklar görür. Şirin Baba, Kayıp Köy efsanesine pek inanmasa da Şirine, yanına Güçlü, Sakar ve Gözlüklü Şirin'i de alarak Kayıp Köy'ü bulabilmek için Yasak Orman'a doğru yola çıkar. Ancak Gargamel'in de bu gizemli köyle ilgili planları vardır ve Şirinler'in oraya Gargamel'den önce ulaşması gerekmektedir.

Şirinler 3: Kayıp Köy (2017) afişi

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel

Talihsiz bir şekilde genç yaşta hayatını kaybeden Temel Sözer'in oğlu Cünyor Temel, babasının 10 milyon liralık borcunu üzerine alınca, acilen bir yerden para bulması gerekmiştir. Aynı zamanda bir başka problem daha çıkar, şehrin en eski futbol sahalarından birine büyük bir rezidans yapılması planlanmaktadır ve tüm şehir bu inşaatı engellemek istemektedir. Temel, arkadaşları Şota ve Oğuzubillah ile birlikte rezidansı inşa edecek müteahhitin önünü kesebilmek için olmadık şeyleri deneyecektir.

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel (2017) afişi

Şeytani (Satanic)

4 arkadaş, Coachella'daki festivale gitmek için yola çıkmışlardır, ancak yol üstündeki Los Angeles'a uğrayıp birçok suç ve cinayetin işlendiği yerleri ziyaret etmeye karar verirler. Geceyi geçirecekleri otel de şeytani olayların yaşandığı bir yerdir. Bu sırada karşılaştıkları ve onlara katılan bir genç kız, hepsinin hayatını cehenneme çevirecektir.

Şeytani (2016) afişi


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları