loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 8 film giriyor

Vizyona bu hafta 8 film giriyor
Tarih: 03.08.2017 - 15:29
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 yeni film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 8 yeni film vizyona girecek.


İşte bu hafta (4 Ağustos) vizyona girecek filmler:

Kara Kule (The Dark Tower)

11 yaşındaki Jake Chambers (Tom Taylor), rüyalarında gördüğü, ancak kimsenin varolduğuna inanmadığı Orta Dünya'yla ilgili ipuçlarını takip ederek buraya ulaşmayı başarır. Burada yine rüyalarında gördüğü Silahşör Roland Deschain (Idris Elba) ile karşılaşır. Deschain, yıllarca kendi evrenlerini korumak için Kara Kule'yi savunmuştur, ancak Siyahlı Adam (Matthew McConaughey) oraya ulaştığında hem Orta Dünya, hem de insanların dünyası yok olacaktır. Ona engel olabilmek için silahşör, genç Jake ile zorlu bir yolculuğa çıkacaktır.

Stephen King'in yazdığı en sıradışı kitaplardan olan Kara Kule'nin uzun yıllardır konuşulan filminin çekileceği 2015'in yaz aylarında açıklanmıştı.

Kara Kule (2017) afişi

Anne (Kidnap)

Oğlu Frankie ile parkta vakit geçirmekte olan Karla Dyson (Halle Berry), bir süre sonra çocuğundan ses çıkmayınca telaşlanır ve sonunda çocuğun bir arabaya zorla bindirildiğini görür. Oğlunu kaçıranların peşine düşen kadın, durumu polise haber verir, ancak sonunda bu işi kendi kendisine halletmesi gerektiğini anlar. Hiçbir güçlüğün yıldıramadığı acılı anne, oğlunu geri alana dek durmaya niyetli değildir.

Anne (2017) afişi

Denizde Dehşet (47 Meters Down)

Meksika'ya tatile giden iki kız kardeş, Lisa (Mandy Moore) ve Kate (Claire Holt), köpekbalığı gözlemek için kafesle okyanusa dalmıştır. Ancak kafesi yukarıya bağlayan halatlarda bir sorun yaşanınca kafes okyanus tabanına, 47 metre derinliğe düşer. Ölümcül köpekbalıkları etraflarında pusuya yatmıştır, üstelik oksijen hızla tükenmektedir ve suyun yüzüne çıkabilmek için bir saatten az süreleri bulunmaktadır.

Denizde Dehşet (2017) afişi

Balerin ve Afacan Mucit (Ballerina)

1880'ler Fransası'nda Bretonya kırsalında yaşayan 11 yaşındaki öksüz Félicie, dansçı olmanın hayalini kurmaktadır. Günün birinde büyük bir mucit olmayı hedefleyen arkadaşı Victor'la birlikte kaçarak Paris'e gelirler. Félicie burada Odette ile tanışır ve bir şekilde Paris Opera ve Balesi'ne girmeyi başarır. Odette'in yönlendirmeleriyle Félicie, onu sürekli aşağılayan Camille'i de geçerek hayallerinin rolü için var gücüyle çalışmaya başlar.

Balerin ve Afacan Mucit (2016) afişi

Bırak Kendini (Lasciati Andare)

Orta yaşları geride bırakmış huysuz psikanalist Elia (Toni Servillo), ayrıldığı eşi Giovanna (Carla Signoris) ile halen aynı apartmanda komşu olarak yaşamını sürdürmektedir. Yaş ve kiloya bağlı olarak yaşadığı bazı sağlık sorunlarından ötürü spor yapmaya ve kendine kişisel antrenör tutmaya karar verir. Antrenörü Claudia (Verónica Echegui) ise genç ve delidolu bir kadındır. İkili arasında eğlenceli olaylara gebe ve birbirlerinden çok şey öğrenecekleri bir dostluk başlar.

Bırak Kendini (2017) afişi

İsmail'in Hayaletleri (Les fantômes d'Ismaël)

Yönetmen Ismaël Vuillard (Mathieu Amalric), eşi Carlotta tarafından terk edildikten sonra üzüntüsünü zor da olsa atlatmış, Sylvia (Charlotte Gainsbourg) ile huzurlu bir hayata başlamıştır. Ancak günün birinde Carlotta (Marion Cotillard) geri dönerek hem Ismaël'i, hem de Sylvia'yı şoke eder. Yeni filminin hazırlıklarını yapmakta olan Ismaël ve Sylvia için zor günler başlarken Carlotta eşiyle yeniden birlikte olabilmenin hesaplarını yapmaktadır.

İsmail'in Hayaletleri (2017) afişi

İki

Şehirden uzakta, ıssız bir eve taşınmış bir anne ve kızının hayatı, üzerilerine çöken sürekli kabuslarla yaşanmaz bir hal alacaktır. Devam eden huzursuzlukları, hiç beklenmedik bir sona doğru anne-kızı sürükleyecektir.
Film, herhangi bir dini ögeyi korkutma amacıyla kullanmadan çekildiği iddiasıyla tanıtıldı.

İki (2017) afişi

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın

Emekliliğine 1 gün kala patronuyla kavga edip işinden olan Cumali Ceber, okudukları okuldan bir türlü mezun olmayı beceremeyen 2 oğlunu yanına alarak Kuşadası'nda lüks bir otele tatile gider. Tatil boyunca başına gelenler filmde konu ediliyor.
Cumali Ceber karakteri, Halil Söyletmez'in sosyal medyada yarattığı, Türkiye'nin popüler fenomenlerinden biri olarak bu kez sinema filmiyle izleyici karşısına çıkıyor.

Cumali Ceber: Allah Seni Alsın (2017) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları