loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyona bu hafta 8 film giriyor

Vizyona bu hafta 8 film giriyor
Tarih: 16.03.2017 - 13:15
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 6 film vizyona girecek.


İşte bu hafta (17 Mart) vizyona girecek filmler:


Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast)

Kendisine yapılan büyü sonucunda korkunç bir yaratığa dönüşen bir prens, şatosunda aynı büyü sonucu konuşan eşyalara dönüşmüş uşakları dışında kimse olmadan yaşamaktadır. 10 yıl içinde kendisine aşık olacak hiçbir kadın çıkmazsa sonsuza dek canavar olarak kalacaktır. Bir gün Maurice adında bir adam şatosuna izinsiz girince yaşlı adamı tutsak alır. Olayı duyan kızı Belle şatoya gelerek babasının özgürlüğü karşılığında şatoda tutsak olmayı kabul eder. Şatodaki eşyalarla ve sonrasında Canavar'la arkadaş olmaya başladıkça korkutucu görüntüsünün altında çok iyi bir kalp taşıdığını öğrenir. Bu sırada Belle'e aşık olan avcı Gaston, Canavar'ı öldürüp Belle ile evlenebilmek için her şeyi yapacaktır.

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont'un klasik masalının 2017 uyarlamasında Emma Watson ve Dan Stevens baş rolde oynuyor.

Güzel ve Çirkin (2017) afişi

Bu Dünyanın Dışında (The Space Between Us)

Mars'ta insan kolonisi kurmak üzere yola çıkan bir uzay mekiğindeki astronotlardan birinin hamile olduğu kalkıştan kısa bir süre sonra anlaşılmıştır. Hamile astronot Sarah Elliot, Mars'a iniş yaptıktan hemen sonra bir erkek çocuğu dünyaya getirip ölür. Ekipteki diğer kişiler tarafından büyütülen Gardner Elliot (Asa Butterfield) 16 yaşına geldiğinde yalnızca 14 bilim adamını şahsen tanımış, dünyaya dair okudukları dışında hiçbir bilgisi olmayan ancak son derece zeki ve araştırmacı bir genç olmuştur.

Dünyaya geri gönderilen Gardner, burada büyük bir kültür şoku yaşar. Ayrıca yapılan tıbbi testlerde bünyesinin dünya atmosferine uygun olmadığı anlaşılır. Ancak Gardner, NASA tarafından kendisine tahsis edilen yerden kaçar. İnternette yazışarak tanıştığı ve dünyada tanıdığı tek insan olan Tulsa (Britt Robertson) adlı genç kız ile dünyayı ve yıllarca kendisinde varolduğunu bile bilmediği duyguları keşfetmek üzere bir yolculuğa başlar.

Bu Dünyanın Dışında (2017) afişi

Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk

Yılmaz Erdoğan imzalı, üç yıl boyunca kapalı gişe oynanan tiyatro oyunu Haybeden Gerçeküstü Aşk'tan uyarlanan film, bir partide tanışan dört çiftin tanışmalarından itibaren geçirdikleri aşamaları mizahi bir dille anlatıyor. Komedinin yeni nesil sevilen kadınları Gupse Özay, Büşra Pekin, Aylin Kontente ve Şebnem Bozoklu'nun boy göstereceği filmin erkek oyuncu cephesinde de Fatih Artman, Çağlar Çorumlu, Serkan Keskin ve Bülent Emrah Parlak yer alıyor.

Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk (2017) afişi

Yaşam Kürü (A Cure for Wellness)

İşinde yükselme hırsıyla dolu genç Lockhart (Dane DeHaan), çalıştığı şirketin uzun zamandır tedavide olan CEO'su Bay Pembroke'u geri getirmek üzere İsviçre Alpleri'ndeki bir tedavi merkezine gönderilir. Burada huzur içinde yaşarmış, gizemli bir hastalıktan arınıyormuş gibi görünen insanlar aslında sıradan bir kaplıcadan çok daha fazlası olan bu merkezin büyük bir sırrını örtmektedirler. Lockhart buradan hemen ayrılmak istese de bu kolay olmayacaktır, nitekim o da bu gizemli hastalığa yakalanmıştır ve bir kez hastalığa yakalananların oradan ayrılması mümkün değildir.

Yaşam Kürü (2016) afişi

Kırmızı Kaplumbağa (La Tortue rouge)

Denizde müthiş bir fırtınaya yakalanan bir adam, fırtınanın bitiminde kendini ıssız bir adada bulur. Hemen buradan kurtulmak için çaba sarfetmeye, bambu ormanından topladığı bambularla kendine sal yaparak kaçma girişimlerine başlar. Ancak yaptığı tüm yolculuklar, göremediği bir yaratık tarafından engellenir. Sonrasında bu yaratığın, büyük bir kırmızı kaplumbağa olduğunu öğrenecektir.

Diyalogsuz animasyon film Kırmızı Kaplumbağa, En İyi Animasyon dalında Oscar adaylığı kazanmıştı.

Kırmızı Kaplumbağa (2016) afişi

Ben Ölmeden Önce (Before I Fall)

Lise son sınıfta okuyan Samantha Kingston (Zoey Deutch), bir genç kızın isteyebileceği her şeye sahiptir. Sevdiği bir erkek arkadaşı, iyi arkadaşları vardır, önünde güzel bir gelecek uzanmaktadır. Ancak bir parti çıkışında yaşadığı olay her şeyi değiştirir. O gecenin ardından o son günü tekrar tekrar yaşamaya başlar. Bu döngüden kurtulabilmek için hem kendisini, hem de yakınındakileri saran gizemleri çözmesi gerekecektir.

Ben Ölmeden Önce (2017) afişi

Aquarius

Artık emeklilik günlerini geçiren müzik eleştirmeni Clara (Sonia Braga), Recife'de şehrin en gözde yerlerinden olan Boa Viagem Plajı'na bitişik Aquarius apartmanındaki evinde hayatını sürdürmektedir. Uzun yıllardır yaşadığı bu apartmanda tek başına yaşamaktadır, nitekim bütün komşuları dairelerini Bonfim Mühendislik Şirketi'ne satmışlardır. Şirketin niyeti, apartmanı yıkarak yerine süper lüks bir rezidans dikmektir. Şirketin tüm tekliflerini reddeden Clara evini satmaz ve yıllardır alıştığı hayat tarzını sürdürmeye çalışır. Ancak binadaki tüm daireleri satın almış olan ve projeye bir türlü başlayamayan şirket, Clara'yı evden çıkarmaya zorlamak için harekete geçecektir.

Aquarius (2016) afişi

Kuyu

Babası Mehmet Efendi'yi beklenmedik bir zamanda kaybeden Ömer, genç ve güzel annesi Melahat ile birlikte dünyada yalnız kalmıştır. Sarıhacılar Köyü'nde yaşayan aile, annenin dikiş işleriyle kazandığı paralarla geçinmeye çalışmaktadır. Yaşından daha olgun ve cesur tavırlar sergileyen Ömer, öğretmenlerinin istediği bir olay üzerine Kuyulu Köyü'nün delisi olarak da bilinen Kambur Ali'nin gizemli hayatını araştırmaya başlar. Ancak bu ödev, Ömer'in boyunu ve cesaretini aşacaktır.

Kuyu (2016) afişi

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları