loading
close
SON DAKİKALAR

Vizyonda bu hafta

Vizyonda bu hafta
Tarih: 31.03.2017 - 15:24
Kategori: Kültür & Sanat

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 yeni film vizyona girdi.



İşte bu hafta (31 Mart) vizyona giren filmler:


Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell)

Özel tasarım bir insan-cyborg hibriti, siber suçlarla mücadele eden bir ekip olan 9. Birim'in başındadır. Sıradaki görevi, Hanka Robotik şirketinin yapay zekaya dair çok önemli bilgilerinin çalınmasına engel olmaktır.
Masamune Shirow'un elinden çıkan 1995 yapımı Ghost in the Shell adlı animenin aynı adlı Hollywood uyarlamasının çekimlerinin büyük kısmı Yeni Zelanda'da yapıldı.

Kabuktaki Hayalet (2017) afişi

Umut Bahçesi (The Zookeeper's Wife)

Varşova Hayvanat Bahçesi'nin yöneticisi Jan Żabiński (Johan Heldenbergh) ve eşi Antonina Żabiński (Jessica Chastain), hayvanat bahçesinin gelişmesi için tüm imkanları seferber etmekte, hayvanlarla yakından ilgilenmektedir. Ancak bu mutlu hayatları, 2. Dünya Savaşı'nın başlangıcını temsil eden olayla, Nazi Almanyası'nın Polonya'yı işgaliyle uzak bir hayale dönüşecektir. Hayvanların bir kısmı bombardımanda ölür, hayvanat bahçesi kapatılır. Ancak Żabiński çifti boş durmayacak, boş kalan kafeslerde, kendi evlerinde ve havyanat bahçesine bağlı diğer tesislerde ellerinden geldiğince çok sayıda Yahudi'yi saklayacaktır.

Umut Bahçesi (2017) afişi

Sarıkamış Çocukları

1915'teki Sarıkamış Harekatı'nın üzerinden yıllar geçmiştir, o savaşta yer almış Rus askeri Sergey, donarak ölmüş bir Türk çocuğun üzerindeki özel eşyalarını herkesten gizli alıp yıllar boyunca saklamıştır. Torunu Alina'ya, ölmeden önce bu eşyaları hatıra olarak verir. Tarih bölümünde okuyan Alina, Türkiye'ye değişim öğrencisi olarak geldiğinde hocası Vahdet'in Sarıkamış'la ilgili araştırmalar yapacağını öğrenir ve kendisinden bulunan eşyalardan bahseder. Tesadüf eseri o sırada bir açık arttırmada Sarıkamış'ta yaşamış çocuklardan kalan bazı eşyalar satışa çıkmıştır. Alina'daki eşyalarla, Esker adlı gencin ninesinden aldığı eşyaların aynı kişiye, Esker'in ninesi olan Seher'in o zamanlar sevdiği adam olan Mehmet'e ait olduğu anlaşılacak, Alina ve Esker bütün bu anıları Seher'e ulaştırmak için birlikte yola düşecektir.

Sarıkamış Çocukları (2017) afişi

Patron Bebek (The Boss Baby)

7 yaşındaki Tim Templeton, anne ve babasıyla birlikte çok mutlu bir hayat sürerken güzel günlerin sonu, bir erkek kardeşinin olduğunu öğrenmesiyle gelir. Ancak kardeşi hiç de diğer bebekler gibi değildir, büyük insanlar gibi konuşan, takım elbise giyip bond çanta taşıyan bu bebeğin amacı, Puppy Şirketi'nin başkanının kurduğu komployu boşa çıkarmak, dünyadaki sevgi dengesinin bozulmasını önlemektir. Tim, bebeğin bir an önce gidebilmesi için işbirliği yapmaya karar verir.

Patron Bebek (2017) afişi

Nocturama: Paris Yanıyor (Paris Est Une Fête)

Çok farklı sosyal çevre, gelir düzeyi ve ırklara mensup bir grup genç, içindeki bulundukları topluma duydukları, farklı nedenlerden kaynaklanan tepkiden ötürü Paris'in farklı noktalarında eş zamanlı olarak bombalar patlatmaya karar verecektir. Eylemlerden sonra ise lüks bir alışveriş merkezinde saklanacaklardır.

Nocturama: Paris Yanıyor (2016) afişi

Biz Size Döneriz

Filmde üniversiteden yeni mezun olmuş altı gencin, iş ararken hayata tutunma ve kendilerini bulma çabası anlatılıyor. Başlarına gelen zaman zaman eğlenceli, zaman zaman hüzünlü olaylar filmde yer alacak.

Biz Size Döneriz (2017) afişi

Aşk Uykusu

Aşk Uykusu filmi, Mehmet Coşkundeniz'in gerçek olaylardan yola çıkarak tutkulu bir aşk hikayesini anlattığı, 2014'te çıkan aynı adlı ilk kitabından uyarlandı.
Filmin başrollerinde Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ve Hande Subaşı bulunuyor.

Aşk Uykusu (2017) afişi


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları