loading
close
SON DAKİKALAR

Yandaşlar çığırından çıktı: Cem Küçük FETÖ'den yargılanan isimleri konuşturmak için işkence teknikleri önerdi

Yandaşlar çığırından çıktı: Cem Küçük FETÖ'den yargılanan isimleri konuşturmak için işkence teknikleri önerdi
Tarih: 12.12.2017 - 12:42
Kategori: Medya

Fuat Uğur'la TGRT'de Medya Kritik isimli program yapan Cem Küçük FETÖ'den yargılanan bazı isimlerin işkenceyle konuşturulmasını önerdi.

Fuat Uğur'la TGRT'de Medya Kritik isimli program yapan Cem Küçük FETÖ'den yargılanan bazı isimlerin işkenceyle konuşturulmasını önerdi.

Mossad'ın uyguladığını söylediği yöntemlerden örnekler veren Cem Küçük, "Ajan yapmak istiyorlar birisini. Ajan olmuyor. Gidiyor ailesinden birini öldürüyorlar, yine yapmıyor yine öldürüyor. Bir sürü şey denersin" dedi.

Cem Küçük'ün programda sarf ettiği skandal sözler şöyle:

Dünyanın herhangi bir yerinde Rusya'da her gün 15-20 tane toplu ölüm duyardık. Trafik kazası, toplu intihar, aşırı alkol, köprüden atladı... Bir sürü gerekçe bulurlar. İnce yapmayı iyi biliyorlar.

Elimizde 3-4 çok kritik FETÖ'cü var. Ali Fuat Yılmazer, Mehmet Partigöç, Alaattin Kaya... Şu adamları bir konuştursanıza ya... Bunlar çok şey biliyor. Bizde savcı şöyle diyor: Adın, soyadın. Bu işi sen mi yaptın? Başka konuşturma teknikleri var. Sallandırsana camdan aşağıya. Mossad tekniğini anlatayım. Gideon'un Casusları kitabında var. Ajan yapmak istiyorlar birisini. Ajan olmuyor. Yine soruyor kabul etmiyor. Gidiyor ailesinden birini öldürüyor. Yine yapmıyor yine öldürüyor. Kaç tane böyle ajanı var. Guantanamo dediğin nedir, Varşova'da kara gölgeler vardı. Havlu tekniği var. Bir sürü şey denersin."

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları