loading
close
SON DAKİKALAR

Yay Burcundaki Dolunay Bizi Nasıl Etkileyecek?

Yay Burcundaki Dolunay Bizi Nasıl Etkileyecek?
Tarih: 23.05.2016 - 16:29
Kategori: Astroloji

İlişkilerde kutuplaşmalar! Ani tepkilere bağlı tehlikeli sonuçlar! Uzman Astrolog Niobe Aslı Temel yay burcundaki dolunayın burçlara etkisini açıklıyor...

Bu hafta sonu, Yay burcunda meydana gelen dolunay, bu haftadan itibaren Temmuz başlarına kadar, çift yönlü burçlar olan İkizler, Yay, Balık ve Başak burçları(yükselen burçları bu burçlarda olanlar dahil) başta olmak üzere ilişkilerde ve iş birliklerinde daha dikkatli hareket etmemiz veya konuşmamız gereken bir süreçte olduğumuza dikkat çekiyor.

Zira, zorlayıcı, mücadele gerektiren durumlar veya rekabet ortamları söz konusu olabilir. Aşırılıklardan kaçmak ve sabırlı olmak gerekecek Haziran sonuna kadar! Gerilimin çift yönlü burçlarda yaşanıyor olması genel anlamda yorumladığımızda ise, neyin ne olduğunu nasıl seyredeceğini anlamlandırmakta zorlanacağımız bir süreçte olduğumuza da işaret ediyor. Saldırgan tavırlar, şiddet, yüzleşmek durumunda kalınan olaylar, asi tutumlar, sonlanma ve sonuçlanma başlıkları devrede...

İlişkileri korumak gerekli!
Aslında geçtiğimiz haftadan beri, neler olabileceğine dair ipuçlarını hafif hafif hissetmiş de olabilirsiniz bazılarınız. Ancak, söylediklerim bu haftadan itibaren ağırlıklı olarak hissedilebilir. Kutuplaşmalardan ve ani hareketlerden kaçmamız gereken bir sürece gireceğiz zira. İlişkilerimiz esnasında anlayışlı ve uyumlu olmaya, sivri değil tatlı dilli olmaya çalışalım.

Dolunayın Yay burcunda ve Yay burcundaki Mars'la iletişimde olduğunu gözönünde bulundurursak, hukuk, yurtdışı başlıklı konular, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, felsefe, dinler, din adamları, yüksek eğitim, dış ticaret, politika, bilişim, iletişim, yayıncılık, göçmenler v.b (daha önce Satürn'ün veya Mars'ın Yay burcunda olduğunu anlattığım yazılarımdan başlıkları genişletebilirsiniz) başlıklı konular ön plana çıkmaya başlıyor.

Aslen hırpalayıcı bir döneme girdiğimizi Pluton ve Mars'ın gerilemeye başladığı yazımda detaylı şekilde ele almış ve saldırgan tutumlara, anlık tepkisel tavırlara ve birden orataya çıkabilecek saldırgan kişilere Temmuz'un ilk haftasına kadar dikkat etmemiz gerektiğinden bahsettiğim, Mars'ın agresif özellikleri maalesef ülkemiz üzerinde dolaşan hepimize derinden yaralayan konularda olayların hafiflemesi yerine artarak devam etmesi anlamına geliyor. Düşmanca tavırlarla ve saldırgan kişilerle uğraşmamız gerekebilir.

Niobe Aslı Temel

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları