loading
close
SON DAKİKALAR

Zeydan Karalar Çocuklarla Birlikte

Zeydan Karalar Çocuklarla Birlikte
Tarih: 23.04.2014 - 11:46
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun (SBŞT) sahneye koyduğu ''Sihirli Köpek'' isimli tiyatro oyununu çocuklarla birlikte izledi...

Çocukların sevgi gösterileri ve alkışları ile karşılanan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar tiyatro oyunu öncesi çocuklarla sohbet etti. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarla armağan ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk bayramının dünyada ilk ve tek olduğunu belirten Karalar,"Bu hafta sizin mutlu, güzel haftanız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek. Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni kurdu ve o tarihte çocuk bayramını ilan etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'çocuklarımız geleceğimiz' diyor. Buda Atatürk'ün çocuklara verdiği önemi gösteriyor. 23 Nisan dolayısıyla gösterilerimiz var. Bu gösterilerimiz hafta boyunca devam edecek. Tüm çocuklarımızın bayramı kutulu olsun" şeklinde konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar daha sonra çocuklarla birlikte "Sihirli Köpek" isimli tiyatro oyununu izledi. Tiyatro oyunu yıl boyunca ücretsiz olarak izlenebilecek.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları