loading
close
SON DAKİKALAR

2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında Okçuluk Erkek Milli Takımımız, Bronz Madalya kazandı

2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında Okçuluk Erkek Milli Takımımız, Bronz Madalya kazandı
Tarih: 29.07.2024 - 18:02
Kategori: Spor

2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında Mete GAZOZ, Ulaş Berkim TÜMER ve Muhammed Abdullah YILDIRMIŞ’tan oluşan Klasik Yay Erkek Takımımızdan Bronz Madalya!

Türkiye Okçuluk Federasyonundan yapılan açıklamada;

"2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında Mete GAZOZ, Ulaş Berkim TÜMER ve Muhammed Abdullah YILDIRMIŞ’tan oluşan Klasik Yay Erkek Takımımızdan Bronz Madalya!

2021 Tokyo Olimpiyat Oyunlarında Mete GAZOZ ile kazandığımız ve tarihteki ilk madalyamız olan altın madalyadan sonra, 2024 Paris Olimpiyat Oyunlarında bir tarih daha yazıyoruz!

Klasik Yay Erkek takımımız 1/8 turunda Kolombiya’yı 5-4’lük skor ile, 1/4 turunda Hindistan’ı 6-2’lik skor ile geçerek adını yarı finale yazdırmıştır. Yarı finalde ev sahibi Fransa’ya beraberlik atışları sonrasında 5-4’lük skor ile geçilerek bronz madalya karşılaşmasına çıkmaya hak kazanmışladır. Bronz Madalya karşılaşmasında Çin Halk Cumhuriyeti’ni 6-2’ilk skor ile mağlup eden millilerimiz bronz madalyanın sahibi olmuşlardır.

Bu uğurda yıllardır emek veren Milli Sporcularımız Mete GAZOZ, Ulaş Berkim TÜMER ve Muhammed Abdullah YILDIRMIŞ’ı tebrik ediyor, Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Yusuf Göktuğ ERGİN’e, Milli Takım Antrenörlerimiz Natalia NASARIDZE’ye, Damla ERGİN’e Yusuf ÇORBA ve Sermet ÇINAR’a, Milli Takımlar Psikoloğu Cem Doğuhan GİZEP’e, Milli Takımlar Fizyoterapisti Yasin ÇALHAN’a, Kuvvet Gelişim Uzmanı Samet BAYRAKTAROĞLU’na, Beslenme Uzmanı Özcan ESEN’e yaşattıkları haklı gurur için teşekkür ederiz!"

 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları