loading
close
SON DAKİKALAR

A Millî Takımımız, Çekya maçının hazırlıklarına başladı

A Millî Takımımız, Çekya maçının hazırlıklarına başladı
Tarih: 24.06.2024 - 12:07
Kategori: Spor

2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak A Millî Takımımız, Almanya'nın Hamburg kentinde oynanacak müsabakanın hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, kamp otelinin sahasında gerçekleştirilen antrenmana, dün oynanan Portekiz mücadelesine ilk 11'de başlayan futbolcular fitness salonunda yenileme idmanı yaptıkları için katılmazken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Fitness salonundaki güç ve mobilizasyon çalışmasının ardından sahaya geçen oyuncular burada top kampa çalışması ve metabolik egzersizlerin ardından son bölümde de taktik çalışmalar yaptı. Dizinde meydana gelen travma sonrasında antrenmanı yarıda bırakan Doğan Alemdar'ın durumu yarın çekilecek MR sonrasında netlik kazanacak.

Gürcistan maçı sonrasında dizinde ağrı oluşan Mert Günok tedavisine devam edilmesi sebebiyle idmanda yer almazken, İrfan Can Kahveci ise antrenmanın başında takımla birlikte çalışıp daha sonra çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Kasığında ağrı olan Arda Güler de kendisi için hazırlanan bireysel antrenman programı dâhilinde çalıştı.

Portekiz maçında sırt bölgesine aldığı travma nedeniyle oyundan çıkan Samet Akaydin'in tetkik ve muayeneleri sonrasında bir sorun görülmezken, aynı karşılaşmada ayak bileğinde oluşan travma sebebiyle Orkun Kökçü'nün tedavisine başlandı.

TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Millî Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da bugün yapılan antrenmanı saha kenarından izledi.

A Millî Takımımız, yarın saat 17.30'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Çekya maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Çekya - Türkiye Maçının Hakemi Belli Oldu

A Millî Takımımızın Çekya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu maçının hakemleri belli oldu.

Almanya'nın Hamburg kentinde bulunan Volkspark Stadyumu'da 26 Haziran 2024 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek. Kovács'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Vasile Marinescu ve Ovidiu Artene yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Norveç Futbol Federasyonu'ndan Espen Eskås olacak. Müsabakada Polonya Futbol Federasyonu'ndan Tomasz Kwiatkowski ise VAR olarak görev yapacak.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları