Akşener: Rehavet yok, yan gelip yatmak yok
![Akşener: Rehavet yok, yan gelip yatmak yok Akşener: Rehavet yok, yan gelip yatmak yok](https://www.istanbulgercegi.com/uploaded/bilgilendirme/2019/buyuk/aksener-rehavet-yok-yan-gelip-yatmak-yok-1550384544.jpg)
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da Millet İttifakı’nın İYİ Parti Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hayati Tekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını yaptı.
Açılışa Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İl Başkanı Recep Güleroğlu, Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hayati Tekin, İlkadım Belediyesi başkan adayı Necattin Demirtaş ve diğer ilçe adayları katıldı.
Cumhuriyet'ten Cemil Ciğerim'in haberine göre Samsun’a büyük önem verdiklerini söyleyen Akşener, seçim çalışması yapmak üzere Samsun’a tekrar geleceğini, seçim kazanabilecekleri alanlara büyük önem vereceklerini söyledi. Akşener, “Demem o ki; Mersin Büyükşehir’i almış gibi görüyoruz. Samsun’da başta Büyükşehir olmak üzere İlkadım ilçesini de alacağız. Rehavet yok, yan gelip yatmak yok. Alkışlamakla iş yürümüyor. Bilhassa kadınlara sesleniyorum. Çalmadık kapı zili, gezmedik esnaf ve pazar yeri bırakmayacaksınız. Samsun’a tekrar geldiğimde benzer çalışmayı bizzat ben de yapacağım. Yılmak yok, yorulmak yok” dedi.
Cenazeye katıldı
Akşener, Samsun’da 3 gün önce tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ozan Arif olarak tanınan Arif Şirin’in (70) cenazesine katıldı. Büyük Cami’de öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Mezarlığı’nda toprağa verilen Ozan Arif’in cenaze törenine CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mansur Yavaş da katıldı.
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları