loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Babacan, AKP'nin 23. kuruluş yıl dönümü mesajında; Hayal ettiğimiz bu muydu?

Ali Babacan, AKP'nin 23. kuruluş yıl dönümü mesajında; Hayal ettiğimiz bu muydu?
Tarih: 15.08.2024 - 01:01
Kategori: Siyaset

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesaplarından AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümüne dair paylaşımda bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP’nin 23. kuruluş yıl dönümüne dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu: “Hayal ettiğimiz bu muydu?”

Ali Babacan paylaşımında şunları söyledi:

“23 yılın sonunda gelinen yer, uyuşturucu örgütlerinin, çetelerin, mafyanın cirit attığı bir ülke”

“Demokrasi, özgürlük ve adalet için; müreffeh, istikrarlı ve güven duyulan bir ülkeye ulaşma hayaliyle 23 yıl önce bugün AK Parti'yi kurduk. AK Parti’ye dair umutlar kişisel hırslar, bitmeyen ihtiraslar, yolsuzluklar, yürütülen yanlış politikalar, birlikte yürünen yanlış insanlar yüzünden günden güne azaldı. 23 yılın sonunda gelinen yer, uyuşturucu örgütlerinin, çetelerin, mafyanın cirit attığı bir ülke. Hayal ettiğimiz bu muydu?”

“İçişleri Bakanı’nın sosyal medyada duyurduğu operasyonlarda gözaltına alınanlar arka kapıdan serbest kalıyorlar” 

“İçişleri Bakanı’nın sosyal medyada duyurduğu, artık rakamları arşa ermiş operasyonlarda gözaltına alınanlar arka kapıdan serbest kalıyorlar. Ülkenin yargısıyla, hukukuyla, ekonomisiyle; ülkenin yarınlarıyla oynuyorlar. Hayal ettiğimiz bu muydu?”

“Emeklisi geçim derdinde, öğrencisi okul okumak için şehir dışına çıkamıyor, esnaf kan ağlıyor”

“Çift oturumlu çete liderleri serbest, üyeleri serbest, uyuşturucu bu ülkede artık neredeyse serbest. Sokaklar güvensiz, yarınlar belirsiz, çalışanları umutsuz. Emeklisi geçim derdinde, öğrencisi okul okumak için şehir dışına çıkamıyor, esnaf kan ağlıyor. Hayal ettiğimiz bu muydu? Kuruluşunda yer almış, bizzat kuruluş metinlerine emek vermiş, 14 yıl MKYK üyesi olmuş, Türkiye’ye 13 yıl bakan olarak, başbakan yardımcısı olarak hizmet etme onuruna erişmiş, ülkenin 8 yıl Millî Güvenlik Kurulu üyesi olmuş biri olarak AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyorum. Ve son kez soruyorum: Hayal ettiğimiz bu muydu?”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları