loading
close
SON DAKİKALAR

Ali Yerlikaya'dan TUSAŞ açıklaması; Maalesef 4 şehidimiz bulunmakta 14 yaralımız var. yaralılarımızdan 3’ünün durumu ağır!

Ali Yerlikaya'dan TUSAŞ açıklaması; Maalesef 4 şehidimiz bulunmakta 14 yaralımız var. yaralılarımızdan 3’ünün durumu ağır!
Tarih: 23.10.2024 - 18:38
Kategori: Gündem

TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerinde terör saldırısı nedeniyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bilgilendirme açıklaması yaptı; Maalesef 4 şehidimiz bulunmakta 14 yaralımız var. Yaralılarımızdan 3’ünün durumu ağır."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

"Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Saldırıda maalesef 4 şehidimiz, 14 yaralımız var.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bu menfur saldırıyı lanetliyorum. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.

Lütfen resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.

Saat: 15.26’da bir terör saldırısı olmuştur. Bu saldırı duyulur duyulmaz süratle Jandarma ve Emniyet birimlerimiz buraya geldi. Biri kadın biri erkek olmak üzere iki terörist etkisiz hale getirilmiştir. Maalesef 4 şehidimiz bulunmakta 14 yaralımız var. Yaralılarımızdan 3’ünün durumu ağır."

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları