HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
24.03.2025 15:10
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de toplanacaklara mesaj; Alanda tek bayrak olmalı. Bu akşam hepinizi güler yüzle göreyim!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen yolsuzluk davası nedeniyle tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinden avukatları aracılığı ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
-
24.03.2025 14:40
CHP Sözcüsü Deniz Yücel: Vatandaşlarımızı Sindirmeye, Kriminalize Etmeye Hakkınız Yok!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "CHP camilere" saldırıyor iddialarına yanıt vererek, "Güvenlik güçleri, Saraçhane’de toplanan, demokratik tepkisini gösteren gençleri, vatandaşlarımızı biber gazıyla ve tazyikli suyla süpürerek camiye sıkıştırmıştır."
-
23.03.2025 22:12
Özgür Özel'den Erdoğan'a; Sen mi yolsuzsun, Ekrem Başkan mı yolsuz?
CHP Genel Başkanı Özel'den Erdoğan'a; TÜİK bile enflasyonu yüzde 45 bulmuşken, yüzde 30 veren. En düşük emekli maaşına yüzde 15 zam yapacak kadar vicdansızlaşan ama kendisi doymayan, etrafını doyurmaya doymayan bir iktidar yönetiyor.
-
23.03.2025 10:05
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'yolsuzluk' suçu iddiasıyla tutuklandı
Sondakika, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan "terör örgütüne yardım" ve "yolsuzluk" soruşturmaları kapsamında tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen 92 kişinin ifadeleri tamamlandı. Tutuklanma kararları gelmeye başladı.
-
23.03.2025 03:38
CHP'nin cumhurbaşkanı aday adayı seçimi için 23 Mart bugün: 81 ilde 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuruyor!
CHP, gözaltına alınan İstanbul Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tek aday olduğu ve bugün yapacağı cumhurbaşkanlığı ön seçimi için 81 ilde ve 973 ilçede 5 bin 600 sandık kuruyor.
-
23.03.2025 03:00
Savcılık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'yolsuzluk' ve 'terör' suçu iddiasıyla tutuklanmasını talep etti!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıklamasında; "Şüpheli İmamoğlu, suç örgütü kurma, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet almak kapsamında tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk edilmiştir" denildi.
YAZARLARIMIZ