HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
27.03.2025 10:08
Mevsim etkisinden arındırılmış işsizlik oranı yüzde 8,2 seviyesinde gerçekleşti
TÜİK verilerine göre; İstihdam edilenlerin sayısı 2025 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre 149 bin kişi azalarak 32 milyon 314 bin kişi, istihdam oranı ise 0,3 puan azalarak %48,8 oldu. Bu oran erkeklerde %66,0 iken kadınlarda %31,9 olarak gerçekleşti.
-
27.03.2025 10:00
TÜİK, Şubat ayı Dış Ticaret İstatistiklerinde; genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 1,6 azaldı, ithalat yüzde 2,4 arttı!
TÜİK; Genel ticaret sistemine göre ihracat 2025 yılı Ocak-Şubat döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,0 artarak 41 milyar 921 milyon dolar, ithalat %5,9 artarak 57 milyar 235 milyon dolar olarak gerçekleşti.
-
26.03.2025 20:30
Özgür Özel Kadir Gecesinde Beylikdüzü'nden seslendi: 'Erdoğan. Döndü, döndü, aynı yalanları söyledi. Bu yalanları ispat edecek tek bir kanıtları yok'
Özgür Özel; Bu sofra Beylikdüzü’nün sofrası, Ekrem Başkan’ın, Murat Başkan’ın kurduğu, sizlerle paylaştığı ve 10 yıldır Kadir gecelerinde, bin aydan daha hayırlı olan bu kadir gecesinde iftarlarını sizlerle açtıkları bir sofra.
-
26.03.2025 07:29
Atatürk’ün önderliğinde cumhuriyetçi direniş
Sinan Meydan; AKP iktidarının baskı düzenine ve yeni saray rejimine karşı çıkan bu insanlar, özellikle de gençler, ellerindeki Türk bayrakları, Atatürklü bayraklar ve Atatürk posterleri ile “Mustafa Kemal’in askerleriyiz!” sloganları eşliğinde yürüyorlar.
-
25.03.2025 14:20
Özgür Özel, Beşiktaş'ta MKM'de grup toplantısında konuştu; Sadece partimize değil toplumun tüm kesimlerine saldırı başlatıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “Bugün 19 Mart başarısız darbe girişimine karşı direnişimizin tam yedinci günündeyiz. Yedi gündür Türkiye kumpasa karşı meydanlarda, sokaklarda itiraz ediyor. Milyonlar tepkisini gösteriyor."
-
24.03.2025 07:53
Demokrasi, milli irade, sandık, hukukun tutuklandığı andan itibaren yoktur
Orhan Bursalı; Demokrasi 2007’den beri bir oyuncaktır. 2008’de zaten medyayı susturmaya başlamışlardı. Milli iradenin de aslında iktidar tarafından tutuklandığını görüyoruz. Seçim sandığı AKP’nin oyuncağı olarak torbada tutuklu turpun büyüklerinden biridir.
YAZARLARIMIZ