HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
18.03.2024 14:00
Temel Karamollaoğlu; Milli görüş Filistin Direnişinin ta kendisidir
Temel Karamollaoğlu; "İnsanlık, Milli Görüş’ün Adil Düzen teklifine ve Yeni Bir Dünya vizyonuna bugün dünden çok daha fazla muhtaçtır. Batı medeniyeti tıkanmıştır! Bugünkü sistem her şeyiyle iflas etmiştir. Dünyanın her yerinde zulüm düzeni hakimdir."
-
17.03.2024 00:00
İktidarın ekonomi kurmayları tek hane için 2026 dediği enflasyon için emekçiye Erdoğan, 31 Mart seçim vaadinde; 'Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek kalıcı refah artışı sağlayacağız'
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Yüzyılı’nın Emekçileri İftar Programı’na katıldı.
-
16.03.2024 16:32
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu Çekmeköy-Samandıra Metro hattını açtı; 15 gün ücretsiz olacak!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; “İstanbul İttifakı’nda Türk’ü var, Kürt'ü var, Laz'ı var, Çerkez’i var, göçmeni var. Bütün demokratlar var. Biz, İstanbul İttifakı’na inanıyoruz. Size inanıyoruz. Ekrem Başkan’ı ve İstanbul'u, size emanet ediyorum”
-
13.03.2024 12:22
Ekrem İmamoğlu, '10 x 10 = 100 Büyük Proje' toplantılarının beşincisini 'Ulaşılabilir İstanbul için tam yol ileri' başlığıyla gerçekleştirdi
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “10 x 10 = 100 Büyük Proje” toplantılarının beşincisini “Ulaşılabilir İstanbul için tam yol ileri” başlığıyla gerçekleştirdi.
-
13.03.2024 08:51
Kadınlar Halk Fırkası’ndan Türk Kadınlar Birliği’ne
Sinan Meydan; Atatürk, Türk kadınlarının medeni ve siyasal haklara kavuşmalarını istiyor, bunun için kadınların mücadelesini önemsiyordu. Bu nedenle hükümet, o sırada yasal olarak parti kurmaları mümkün olmayan kadınlara, cemiyet kurmalarını önerdi.
-
07.03.2024 22:33
Yankı Bağcıoğlu, Türkiye ile Somali arasında imzalanan savunma ve ekonomik işbirliği çerçeve anlaşmasının güvenlik politikaları açısından değerlendirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Türkiye ile Somali Arasında İmzalanan Savunma ve Ekonomik İşbirliği Çerçeve Anlaşması’nı, güvenlik politikaları açısından değerlendirdi.
-
01.03.2024 14:13
Doğan Demir; Kemal Beyin Alevi olması üzerinden yapılan saldırılar bu ülkenin aydınlığına ve menfaatine asla zeval getirmemiş toplumumuza yapılan büyük bir saygısızlıktır!
Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik alevi kimliği üzerinden yapılan saldırılara karşı basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ