HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.04.2025 16:25
Ceren Önder Kandemir, babası Sırrı Süreyya Önder'in durumu hakkında; Babamın durumu stabil, yüksek hayati riski devam ediyor!
15 Nisan akşamı yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle aort damarı yırtılan ve 12 saat sonra makinaya bağlı olarak yoğun bakımda tutulan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İmralı heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder'in kızından sondakika açıklama.
-
17.04.2025 08:45
Ali Yerlikaya'dan açıklama; 'NARKOKAPAN-ANKARA' operasyonumuzda 525 torbacı gözaltına alındı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından sondakika yaptığı paylaşımda; Bugün sabah 05.00’da başlayan Cumhuriyet tarihimizin en büyük uyuşturucu operasyonunu Başkentimiz Ankara’da gerçekleştirdik.
-
16.04.2025 17:45
Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren Önder Kandemir; En iyi bildiğin şeyi yap ve diren baba!
15 Nisan akşamı yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle aort damarı yırtılan ve 12 saat sonra makinaya bağlı olarak yoğun bakımda tutulan TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İmralı heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder'in kızı açıklama yaptı.
-
16.04.2025 17:14
Özgür Özel, Sırrı Süreyye Önder'in tedavi gördüğü hastanede açıklama yaptı; Türkiye’nin Kalbi, Hep Barışı Savunmuş Bir Kalple Birlikte Atıyor!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün akşam geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası ameliyat olan TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in yakınlarına ve parti yöneticilerine İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
-
16.04.2025 02:00
DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder'in geçirdiği kalp rahatsızlığı açıklaması; uzun bir ameliyat durumu ciddiyetini korumaktadır!
DEM Parti sondakika açıklamasında; TBMM Başkanvekilimiz ve DEM Parti İmralı Heyeti Üyesi Sırrı Süreyya Önder, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu 15 Nisan Salı günü saat 23.00 itibariyle İstanbul’da kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştır.
YAZARLARIMIZ