HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
19.02.2025 12:40
Erdoğan'dan TÜSİAD'a; Demokrasimizin standartlarını yükselten, baskılara son veren, yasakları kaldıran bizim iktidarlarımızdır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan; TÜSİAD yönetiminin açıklamaları sonrasında emre amade uşak misali sıraya dizilen muhalefet figürlerini nazarı dikkate almıyoruz. Kraldan çok kralcı davrananların ederi, onlara sahiplerinin biçtiği değer kadardır.
-
19.02.2025 12:32
Zafer Partisi teşkilatları Silivri Cezaevi önünde Genel Başkanları Ümit Özdağ'ın tutukluluk halinin devam etmesine tepki gösterdi
Zafer Partisinden yapılan açıklamada; Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tutukluluğunun devamı kararı üzerine parti teşkilatlarımızla birlikte Silivri Cezaevi önünde Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Ali Şehirlioğlu basın açıklaması yaptı.
-
18.02.2025 18:18
Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile ortak basın toplantısı yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, baş başa ve heyetler arası görüşmeleri ile anlaşmaların imza töreninin ardından ortak basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
-
18.02.2025 17:46
TÜSİAD'dan yeni açıklama; bağımsız ve tarafsız şekilde, ülkemizin refahı ve kalkınmasına katkı sağlayacak konuları gündemimize alıyoruz!
TÜSİAD açıklamasında; Türkiye’nin dünyadaki rekabet gücünün yükselmesine katkı sağlıyor; uluslararası iş dünyasındaki temsil gücümüz ile ülkemizin yüksek menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz.
-
18.02.2025 14:25
CHP'li 81 İl Başkanından Ortak Açıklama: Cumhuriyet Halk Partisi’ne Yönelik Kumpaslara Geçit Vermeyeceğiz!
CHP'li il başkanları; Bizim yolumuz halkın yoludur. Yerimiz de halkın yanıdır. Biz sokakta halkımızla yan yana olmaya devam edeceğiz. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz.
-
16.02.2025 18:03
Devlet Bahçeli; TÜSİAD’ın; hükümeti devirme, değilse bile yıpratma; dahası muhalefete ön açma operasyonun çatı kuruluşu haline dönüşmesi hukuksuz, anti demokratik ve gayri ahlaki bir savrulmadır!
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TÜSİAD Genel Kurulu’nda Yapılan Konuşmalar ve Muhalefet Partilerinin Muhtemel Cumhurbaşkanı adayları hakkında 16 Şubat 2025 Pazar günü yazılı açıklama yaptı.
-
16.02.2025 16:33
Prof. Dr. Naci Görür'den Bingöl depremi açıklaması
Prof. Dr. Naci Görür'den Bingöl depremi açıklaması; "Dinarbey-Yedisu/Bingöl’de 4,9 deprem oldu. Büyük deprem beklediğimiz yer. Deprem KAF üzerinde. Hem KAF hem de NAF tarafında yüklenen bir bölge. Deprem dirençli kentler çalışmaları hızlanmalıdır."
YAZARLARIMIZ