HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
28.01.2025 01:57
Ümit Özdağ'ın tutuklu bulunduğu Silivri, Marmara Ceza İnfaz Kurumu çevresinde 28 Şubat'a kadar yapılacak eylemler yasaklandı
Zafer Partisi temsilcileri, eylemlerini Özdağ serbest bırakılana kadar sürdüreceklerini açıklamıştı. Zafer Partililerin bu açıklamasından sonra Silivri Kaymakamlığı, Marmara Cezaevi'nin 1 km çevresinde birçok eylemi yasaklayan bir karar aldı.
-
27.01.2025 15:10
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel; 'İmamoğlu’nun açıklamalarından suç çıkarmak, suç uydurmaktır'
Cumhuriyet Halk Partisi MYK, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün parti genel merkezinde toplandı. MYK toplantısının ardından CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, toplantının gündemine dair basın toplantısı düzenledi.
-
24.01.2025 15:35
CHP'li 20 Belediye Başkanı ortak açıklama yaptı; siyasi iktidar, Kartalkaya yangınında da üç maymunu oynamaktadır!
6 Şubat Depremlerinde, Aladağ’da, Pamukova’da, Soma’da, Amasra’da, Çorlu’da ve birçok şehrimizde binlerce yurttaşımızın hayatını kaybettiği facialarda hiçbir sorumluluğu üzerine almayan siyasi iktidar, Kartalkaya yangınında da üç maymunu oynamaktadır.
-
23.01.2025 15:46
DEM Parti'den İmralı heyetinin ikinci görüşmesi hakkında açıklama yapıldı
DEM Parti İmralı heyetinin ikinci görüşmesi hakkında resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı. DEM Parti heyetinde, ilk görüşmede olduğu gibi, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Van Milletvekili Pervin Buldan yer aldı.
-
22.01.2025 17:17
Ayşe Ateş'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; Elleri kanlı azmettiricilere normal hayatları hediye edilirken bana ve iki kızıma bir ömür boyu ölüm tehdidi altında yaşamak layık görüldü!
SONDAKİKA, Sinan Ateş”in eşi Ayşe Ateş yaptığı açıklamada; "iddianame hazırlanmasını beklediğimiz ikinci soruşturma dosyasındaki bütün sanıklar hakkında takipsizlik kararı verildi."
-
21.01.2025 21:30
Kemal Kılıçdaroğlu; Sayın Ümit Özdağ’ın tutuklanması kabul edilemez. Toplumsal ittifakın tesisi elzemdir!
Cumhuriyet Halk Partisinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi.
YAZARLARIMIZ