HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
29.01.2025 18:16
Seda Selek ve Serhan Asker adli kontrolle serbest; Suat Toktaş, Kürşad Oğuz ve Barış Pehlivan için tutuklama talebi
Haklarında adli kontrol talebinde bunulan Selek ve Asker sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Selek ve Asker adli kontrolle serbest bırakıldı. Gazeteciler hakkında yurt dışı yasağı ve haftada bir imza şartı getirildi.
-
29.01.2025 10:59
Müsavat Dervişoğlu; Dilimiz Adalettir. Fikrimiz Hürriyettir. İşimiz Cumhuriyettir! Bu karanlığı dağıtacağız. Bu saltanatı yıkacağız!
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu; Milletimizin bu acılarından beslenip semirmelerine, kendi talihlerini bize kader diye yutturmalarına, kendi iktidarlarını bize devlet diye satmalarına razı mı olacağız? Hayır, olmayacağız! Yeter, susmayacağız! Bu düzene asla teslim olmayacağız!
-
28.01.2025 23:15
Gazeteciler Barış Pehlivan, Serhan Asker ve Seda Selek gözaltında
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, önceki gün düzenlediği basın toplantısında ismini açıkladığı bilirkişiyle yaptıkları telefon görüşmesini izinsiz olarak kayda alarak paylaştıkları iddiasıyla Halk TV ve Pehlivan hakkında soruşturma başlatılmıştı.
-
28.01.2025 15:53
Özgür Özel, Manisa milletvekili Selma Aliye Kavaf’a CHP rozeti taktı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel TBMM'de 28 Ocak 2025 Salı günü Manisa Milletvekili Selma Aliye Kavaf’a CHP rozeti taktı. Kavaf Manisa’dan CHP listesinden bir ittifak ortağı adına seçilmiş dördüncü milletvekili idi.
-
28.01.2025 15:08
Gökhan Günaydın; Eğer, o Turizm Bakanında birazcık vicdan olsa, birazcık insan onuru olsa uyuyamaz ve ertesi sabah istifa eder!
Bolu, Kartalkaya Grand Kartal Otel yangını faciasına ilişkin araştırma önergesi hakkında CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın "Turizm Bakanında biraz vicdan varsa, onuru olsa uyuyamaz ve istifa eder" ifadesini kullandı.
-
28.01.2025 13:42
Özgür Özel: 'Yeni Yol Yürüyüşünde Örgütsel mutabakatımız tamdır, adayı 1 milyon 600 bin cesur yürek ve yeni üyelerimiz belirleyecek'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel bugünden itibaren “Partiye üye olan herkes Cumhurbaşkanı adayı belirlemede oy kullanacak." dedi.
YAZARLARIMIZ