HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.12.2024 18:41
Gökhan Günaydın; Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacaktınız, dünyanın en sefil 10 ülkesi arasına soktunuz: Yaparsa AKP yapar!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın CHP Grubu adına, TBMM Genel Kurulu'nda; 2025 Bütçesi üzerine konuştu; Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokacaktınız, dünyanın en sefil 10 ülkesi arasına soktunuz: Yaparsa AKP yapar.
-
14.12.2024 04:49
Bakan Fidan: 'Ruslar ve İranlılarla DOHA'da bir araya geldik; bir noktadan sonra onlar da telefon ettiler ve o akşam da Esad gitti'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan; Rejim destek görseydi çok kanlı olabilirdi. Ruslar ve İranlılar baktılar ki bunu sürdürmenin bir anlamı yok, bir noktadan sonra onlar da telefon ettiler ve o akşam da Esad gitti.
-
11.12.2024 00:04
Erdoğan; Temennimiz, yeni yönetimin Suriye halkının tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayışla yoluna devam etmesidir!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda düzenlenen 15. Büyükelçiler Konferansı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda bir konuşma yaptı.
-
09.12.2024 17:21
Mahmut Arıkan; Bu bütçe, vatandaşlarımızın vergilerinin faiz lobisine aktarıldığının resmi bir vesikasıdır!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Genel Kurulu’nda, 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ve 2023 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmelerinde konuştu.
YAZARLARIMIZ