HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
20.03.2025 14:30
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a; Senin bir yüzükle çıktığın bu yolda, tonla leken varken; benim üç nesildir biriktirdiğim varlığıma, işime ve emeğime göz koyuyor!
İBB ve TBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.
-
19.03.2025 22:17
Özgür Özel, Saraçhane'den seslendi: İmamoğlu'na yapılan milli iradeye yapılan darbe girişimidir!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bugün milletin iradesi bir yargı darbesiyle elinden alınmak istenmektedir. İstanbulluların tam 3 kez seçtiği, emanet ettikleri Ekrem İmamoğlu'na yapılan darbe girişimi, milli iradeye yapılan darbe girişimidir!"
-
19.03.2025 21:15
İBB'den açıklama; TBB ve İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu hakkında Dezenformasyonla mücadelemiz sürecek!
İBB'den açıklama; Farklı hesaplardan İBB Başkanına 250 milyar ile 560 milyar lira arasında yolsuzluk istinadı yapılmaktadır. Bu iddiayı ortaya atanların İBB’nin 2025 yılı bütçesinin 564 milyar lira olduğundan habersiz olduğu da açıktır.
-
19.03.2025 20:02
Erdoğan; 2025 yılında, 18,5 milyar liralık kırsal kalkınma desteği vereceğiz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, verimli ve kaliteli üretimin artması için son 22 yılda reel rakamlarla 2 trilyon 70 milyar lira tarım desteği verdiklerini, 2025 yılında şu ana kadar 24 milyar lira ödeme yaptıklarını vurguladı.
-
19.03.2025 15:51
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ikinci iddia; kent uzlaşısı faaliyetine bilerek iştirak etmek suretiyle PKK/KCK terör örgütüne yardım etme suçunu işlediler!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Şişli Belediye Başkanı Resul Ekrem Şahan ve Reform Enstitüsü Başkanı Mehmet Ali Çalışkan'ın gözaltına alınmasına ilişkin açıklama.
YAZARLARIMIZ