HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.03.2025 12:56
Özgür Özel Trabzon'dan: İmamoğlu’na Özgürlük ve Erken Seçim Talebini Buradan Başlatıyoruz!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun memleketinde Bayram Namazı sonrası açıklamasında; "Ekrem İmamoğlu’nu ve çok sayıda arkadaşımızı Silivri Cezaevinde siyasi tutsak olarak tutuyorlar” dedi.
-
30.03.2025 11:43
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı; 'Bayramlar; yalnızca bireysel mutluluğun değil, toplumsal vicdanın da sınandığı zamanlardır'
Kemal Kılıçdaroğlu; Ramazan Bayramı’nın; umudu büyüttüğü, adaleti yeşerttiği ve yarınlara olan inancı pekiştirdiği bir dönüm noktası olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın bayramını içtenlikle kutluyorum.
-
30.03.2025 09:36
CHP'li Ömer Fethi Gürer yabancı çiftçilere iktidar; 2025’in ilk 2 ayında canlı hayvan ve et ithalatına 485 milyon Dolar harcadı!
CHP Niğde Milletvekili Gürer iktidarın yerli çiftçimize değil yabancı ülkelerin çiftçilerine, "2025’in ilk 2 ayında canlı hayvan ve et ithalatına 485 milyon Dolar harcandı” dedi.
-
29.03.2025 10:37
Ali Babacan: 'Milletin iradesine parmak sallayıp da yenilmeyen kimse olmadı'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yaptığı açıklamada; Bakın demokrasimiz büyük sınamalardan geçiyor. İktidarın baskı rejimi, her alanda yoğunlaşıyor. Meydanlarda seslerini duyurmaya çalışan gençler gözaltına alınıyor, tutuklanıyor.
-
28.03.2025 11:01
Gökhan Günaydın, CHP'nin AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen maddenin iptali için AYM'ye başvurusunu yaptı: Bu Memlekette Kimsenin Mal Varlığı Açısından Garantisi Yok!
CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, AYM şirketlere TMSF’nin kayyım olarak atanmasını düzenleyen “7539 sayılı Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” hakkında yürürlüğü durdurma ve iptal istemiyle başvurduktan sonra basın açıklaması yaptı.
YAZARLARIMIZ