HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.06.2025 23:00
'Hazreti Muhammed karikatürü' krizi: Bakan Tunç, LeMan'a soruşturma açıldığını duyurdu, eyleme çağrılan gruplar dergiyi bastı; dergiden 3 kişi gözaltına alındı
Eser sahibi, iki genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü olmak üzere dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Karikatürün çizeri ters kelepçeyle gözaltına alındı.
-
28.06.2025 13:24
Özgür Özel, Berlin'de konuştu: Umutluyuz; çünkü artık Türkiye’de demokratik güçler yükseliştedir. Bunun liderliğini de partimiz yapmaktadır!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Berlin’de Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Kongresi’ne katıldı. Özel: Aradan geçen sürede, partim CHP ile SPD arasında yeni ve güçlü ilişkiler kurmuş olmaktan memnuniyet duyuyorum.
-
26.06.2025 17:30
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem ayı paylaşımı: Bu ay yalnızca bir matem değil; vicdanı, hakkaniyeti ve insanlık onurunu hatırlama zamanıdır!
Cumhuriyet Halk Parti'nin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesajında; Muharrem ayı, adaletin sustuğu, zalimin mazluma üstün geldiği Kerbela’nın derin acısını yüreğimize taşır.
-
26.06.2025 14:00
Erdoğan'dan İBB operasyonu çıkışı: Koskoca partiyi bir avuç 'ikbal avcısının' ihtiraslarına esir etmiş durumdalar!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP içindeki kurultay davası ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'mutlak butlan' kararı çıkması durumunda partinin başına geçebileceği tartışmalarını değerlendirdi.
-
25.06.2025 15:14
Gökhan Günaydın: Bu bir anaysa komisyonu değildir. CHP anayasa meselesine kapalı!
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Günaydın: Demokrasi ve adalet yoksa bir ülkenin güvenliğinin de tehlikede olduğunu ifade edelim.