HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
26.03.2025 10:40
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Silivri'den mesaj var; Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; Ankara’da kapalı kapılar ardından Türkiye’yi yönetmek değil koltuğunu korumak için Ramazan’da kul hakkı yemek dahil her yolu mübah gören tek kişiyi milletçe göndereceğiz, sandıkta göndereceğiz.
-
24.03.2025 15:10
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Saraçhane'de toplanacaklara mesaj; Alanda tek bayrak olmalı. Bu akşam hepinizi güler yüzle göreyim!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında yürütülen yolsuzluk davası nedeniyle tutuklu bulunduğu Silivri cezaevinden avukatları aracılığı ile sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
-
16.03.2025 14:20
İmamoğlu, Diyarbakır'dan iktidara seslendi; Memleketin bereketini kaçıranların biz de uykularını kaçırdık!
Ekrem İmamoğlu, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde Adıyaman, Batman, Bingöl, Bitlis, Hakkari, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’dan gelen partili ve vatandaşla Diyarbakır Buluşması gerçekleştirdi.
-
15.03.2025 12:31
İmamoğlu'ndan İktidara; Hayatın da siyasetin de kuralı budur: Vakti dolanlar, pili bitenler gider. Zaten dönemi doldu, vakti bitti, yaşı geçti. Bir de Ekrem ağrıları başladı!
CHP’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi eğilim yoklamasında tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara, Afyonkarahisar, Bolu, Eskişehir ve Kırıkkale’den gelen partililere Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonundan seslendi.
-
12.03.2025 12:25
Erdoğan'dan Özgür Özel'e; Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı!
Erdğan'dan Özgür Özel'e; "Affınıza sığınarak söylüyorum, tükürdüğünü yalamak zorunda kaldı. Günaşırı parti değiştirmekten adı Türk siyasetinde 'fırıldağa' çıkmış bir kifayetsize rozet taktı. Bize attıkları çamur, döndü dolaştı, kendilerine bulaştı."
-
09.03.2025 20:50
Ekrem İmamoğlu, Antalya'da konuştu; Ön seçimde, CHP’nin zalimlere karşı nasıl tek yürek, tek bilek olduğunu göstereceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 Mart'ta yapacağı parti içi ön seçimde yarışacak tek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart'ta İzmir ve Kayseri'den sonra 9 Mart'ta Adana ve Antalya'da toplantı düzenledi.
-
08.03.2025 13:00
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı aday adaylık çalışmasının ilk toplantısını İzmir'de yaptı; Onlara sandığı göstereceğiz!
CHP’nin ön seçimdeki Cumhurbaşkanı adayı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçime yönelik buluşmalarına İzmir’den başladı.
-
05.03.2025 13:30
Ali Babacan: Erdoğan’ın tek yetkili olduğu son 7 yılda, ramazan sepetinin fiyatı tam 8 kat arttı!
Ali Babacan, 3 ayrı marketten alınan ürünlerden oluşan Ramazan sepetindeki ürünleri ve fiyatları Recep Tayyip Erdoğan’ın tam yetki ile göreve geldiği 2018 yılı fiyatları ile karşılaştırdı.
-
03.03.2025 00:00
Ekrem İmamoğlu Beykoz'dan seslendi; bu kürsüde Alaattin Köseler Başkanımız olmalıydı, Bir gün de olsa, birkaç gün de olsa, Başkanımızın eksikliğini hissettirmeyeceğiz!
TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 27 Şubat’tan bu yana gözaltında tutulan Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in eşi Firdevs Köseler’i iftardan önce Beykoz’daki evinde ziyaret etti.
YAZARLARIMIZ