HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
02.05.2025 14:49
Erdoğan'dan muhalefete: Milletimiz hizmet bekleyedursun bunların devraldıkları belediyelerdeki ilk icraatlarından biri sosyal tesisleri adeta meyhaneye çevirmek oluyor!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Yeşilay Federasyonu Forumu'nda konuştu; 23 yıldır olduğu gibi, ne kimsenin hayat tarzına müdahale edeceğiz ne kimsenin yediğine içtiğine karışacağız...
-
02.05.2025 13:20
ÇYDD’ye kumpas kuranlar yargılanmaya devam ediyor!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan ile Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Prof. Dr. Filiz Meriçli, Av. Nur Gerçel'e kumpas kuranların 5-6-7 Mayıs'ta Silivri Marmara Ceza İnfaz Kurumu Duruşma Salonunda davası görülecek.
-
02.05.2025 12:59
Yankı Bağcıoğlu; Anayasa Mahkemesi kararı, TSK'daki yapısal sorunu derinleştiriyor
TSK’nın harbe hazırlık ve etkin karar alma yeteneğini olumsuz etkilediğini belirten Bağcıoğlu, komutanlık yetkisinin yeniden tanımlanarak, anayasal ve askeri gerekliliklere uygun hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.
-
02.05.2025 10:08
Ekrem İmamoğlu'ndan iftira yayınları yapan 200'den fazla Kişiler ile TV, Gazete, internet yayınları ve sosyal medya hesaplarına suç duyurusu
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik bu sistematik itibarsızlaştırma kampanyasına karşı ilgili kişiler ve yayın kuruluşları hakkında gerekli hukuki süreç başlatıldı.
-
01.05.2025 14:00
Kemal Kılıçdaroğlu; 'Emeğin, alın terinin ve helal lokmanın sahibi bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum'
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs mesajında; "Umut ediyorum ki 2025 1 Mayıs’ı, emekçilerimizin hak ettikleri hayat koşullarına kavuşabilmeleri yolunda, emeklerinin kıymetini anlamaları için bir vesile olur."
YAZARLARIMIZ