HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.04.2025 09:40
Gökhan Günaydın: Hatay milletvekili seçilen Şerafettin Can Atalay, AYM kararına rağmen hukuksuz olarak halen Silivri’de tutulmaktadır!
Gökhan Günaydın, TBMM'de sondakika okunan Can Atalay kararını değerlendirdi; kararı okutan TBMM Başkan Vekili sayın @GulizarBicer ve okuyan divan katibi @SibelSuicmez’i, üzerine yemin ettikleri Anayasa’ya bağlılıklarından dolayı kutluyorum."
-
15.04.2025 13:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
-
11.04.2025 09:25
Özgür Özel; Ben suikastı, dokunulmazlığımın kaldırılmasını, hapse atılmayı göze alıyorum
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel; "Parti tarihindeki en önemli saldırılardan biriyle karşı karşıyayız. Partiyi savunmanın ülkeyi savunma ve Türkiye’nin geleceğini savunma noktasında olduğumuz bir yerdeyiz."
-
06.04.2025 08:09
Sivil görünümlü askeri yönetim uygulamaları mı?
Orhan Bursalı; İktidar mensupları (artık medyası da buna dahil), tezgâhlanmak istenen kayyum kumpasını boşa çıkarmak için yasal olağanüstü kurultay kararı almalarına rağmen hâlâ “Bu kurultayı da geçersiz nasıl kılarız”ın kirli hesapları içindeler.
YAZARLARIMIZ