HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.04.2025 19:58
İBB, valilik kararı gereği İstanbul'da 1 Mayıs için yapılan zorunlu ulaşım düzenlemelerini duyurdu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında, İstanbul Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından alınan kararlar doğrultusunda, İstanbul genelinde bazı ulaşım hatlarında zorunlu ve geçici düzenlemelere gidilmiştir.
-
30.04.2025 16:11
İstanbul Valiliği, 1 Mayıs tedbirleri hakkında basın açıklaması yaptı
İstanbul Valiliği, İstanbul’da, 1 Mayıs günü yapılması planlanan izinsiz gösterilerin önüne geçmek için bir dizi tedbir kararı aldı. Valilik alınan tedbir kararlarını, trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarını açıkladı.
-
27.04.2025 16:44
Özgür Özel; Ekrem İmamoğlu’nun kendisi bile bu vakitten sonra adaylıktan çekilemez!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin cumhurbaşkanı aday adayı ve görevden alınan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi’nde ziyaret etti.
-
15.04.2025 13:35
Özgür Özel, TBMM grup toplantısında konuştu; 19 Mart darbesi ile her vatandaşın cebinden 20 bin TL çıktı!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan rakibini diskalifiye etmek için 19 Mart darbesi yapıldı ve; "Mehmet Şimşek 46 Milyar Rezervleri yaktı. Emekliye, işçiye, memura, öğrenciye verilecek para varmış doları tutmak için çayır çayır yaktılar."
YAZARLARIMIZ