HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
04.02.2025 13:35
Özgür Özel: Erken seçimin adayı erken belirlenir, erkenden yola çıkacağız!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel; “Kimse unutmasın, seçim takvimlerini birilerinin talimatıyla hareket eden Yüksek Seçim Kurulları başlatamaz. Seçimleri millet başlatır. Milletin dertleri, beklentileri, milletin talepleri seçimi başlatmıştır."
-
03.02.2025 13:00
Akif Hamzacebi; Partimizin sürekli olarak ''Cumhurbaşkanı Adayı''nı, ''aday belirleme yöntemi''ni konuşması CHP’nin enerjisini tüketmektedir!
Akif Hamzacebi'den Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine; Partimizin sürekli olarak “Cumhurbaşkanı Adayı”nı, “aday belirleme yöntemi”ni konuşması CHP’nin enerjisini tüketmektedir. Bu sorun Yönetmelik, Yönerge vs düzenlemesi ile de aşılamaz.
-
31.01.2025 17:25
MSB, Teğmeneler açıklamasında 5 teğmeni ve 3 disiplin amirini Silahlı Kuvvetlerden ihraç ettiğini duyurdu
Kara Harp Okulu’ndaki kılıçlı yemin soruşturmasında teğmenler hakkında karar açıklandı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 teğmene ve 3 disiplin amirine "Silahlı Kuvvetlerden ayırma cezası" verildiğini açıkladı.
-
28.01.2025 13:42
Özgür Özel: 'Yeni Yol Yürüyüşünde Örgütsel mutabakatımız tamdır, adayı 1 milyon 600 bin cesur yürek ve yeni üyelerimiz belirleyecek'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özgür Özel bugünden itibaren “Partiye üye olan herkes Cumhurbaşkanı adayı belirlemede oy kullanacak." dedi.
-
25.01.2025 00:20
Özgür Özel, Uğur Mumcu Anmasına katıldı: 'Ağar’ın bildiği her şeyi anlatması tarihi sorumluluğudur'
Özgür Özel; Uğur Mumcu’nun bir hukukçu ve gazeteci olarak en çok savunduğu şey hukukun üstünlüğüydü. Hukukun ayaklar altına alındığı bir süreçten geçiyoruz. Uğur Mumcu’nun faili meçhul cinayetinin tabi olduğu da aynı süreçtir.
YAZARLARIMIZ