HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
09.12.2025 02:10
CHP'li Gürer: Kendisini muhafazakâr olarak tanımlayan bir iktidarın en büyük gelir artışını alkol ve kumardan sağlaması düşündürücü!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Alkollü içkilerden alınan vergiler 2021 yılında 22,9 milyar TL iken, 2026 yılı için planlanan gelir 191,6 milyar TL’ye yükseliyor. Bu, tam 8,4 katlık (%735) bir artış anlamına geliyor” dedi.
-
02.12.2025 23:34
CHP'li Gürer: Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Taban fiyat uygulamasına geri dönün. Aracılık sistemini daraltın; raftaki ürünün fiyatı düşer!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Endüstri 5.0’a dünya geçti, biz hâlâ 3,5’tayız. Yemi ve gübreyi yüzde 50 sübvanse edin. Hal yasası 2012’de ‘Devrimdi’, şimdi yenisi geliyor.”
-
25.11.2025 07:21
CHP'li Gürer sordu, Bakan Işıkhan, emeklilikte adalet arayanların çığlığını duymadı!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bakan Işıkhan’ın açıklamaları, hiçbir mağduriyetin giderilmeyeceğini ve AKP iktidarının sorunları çözmek adına bir çaba sarf etmediğini göstermektedir” dedi.
-
12.11.2025 00:11
CHP'li Gürer: Çiftçi, besici, üretici sorunları çözülmeden gıdadaki sorunlar bitmez. İthalatta da bir azınlığın vurgun peşinde koşması, sorunları daha da artırıyor!
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yaşanan zirai don ve kuraklığın fiyat artışları için bir neden olsa da, genel anlamda uygulanan yanlış tarım politikalarının gıda ürünlerinde artışa yol açtığını söyledi.
-
30.09.2025 10:00
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, fasulye üreticileri ve alım-satım yapanlarla Niğde’de farklı köylerde bir araya geldi, sorunları dinledi
CHP'li Gürer: Beyaz fasülye yıllara göre ithal rakamları değişiklik gösteriyor. TÜİK verilerine göre bu yıl öngörülen üretimin 283 bin ton olması bekleniyor.
YAZARLARIMIZ



















