HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
17.03.2025 16:00
CHP Sözcüsü Deniz Yücel; Biz bu hafta sonu 'Gel Seç Tarihe Geç' diyoruz!
CHP Sözcüsü Yücel; Biz bu hafta sonu “Gel Seç Tarihe Geç” diyoruz. Bu hafta bununla tarihe geçeceklerin yanında; kumpaslarıyla, operasyonlarıyla, yargı tacizleriyle kimlerin tarihe geçeceğini hep birlikte göreceğiz!
-
02.10.2024 09:59
CHP Sözcüsü Yücel'den Bakan Tekin'e; 'Okullardaki CHP'li belediyelerin temizlik ekiplerinin engellenmesinin sebebi nedir?'
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, “CHP'li Belediyelerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı’nın yapamadığını yapmış ve çocuklarımızın pislik içindeki sınıfları ve tuvaletleri kullanmasına razı olmamış, okullarda temizlik seferberliği başlatmıştır."
-
02.09.2024 15:17
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel PM açıklamasında; IMF’nin akıl almaz tespit ve önerilerinden anlaşıldığı üzere gizli bir AKP-IMF birliği yapılmış!
CHP Sözcüsü Yücel; İnanıyoruz ki değişimin ilk adımı olan bu Tüzük Kurultayı’ndan; Türkiye’nin en demokratik, en katılımcı, kadın haklarına en saygılı, gençleşmeyi en öne alan, geleceğe en doğru perspektiften bakan bir tüzük çıkacak.
-
04.08.2024 22:03
CHP Sözcüsü Yücel, İl Başkanları ve PM Toplantısı açıklamasında; 6 Eylül günü tüzük değişikliğimizi gerçekleştireceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Av. Deniz Yücel yaptığı açıklamada; "Bugünkü Parti Meclisi toplantımızda 4 - 9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayımızın” kararını aldık. dedi.
-
04.07.2024 01:16
CHP Sözcüsü Yücel; Sığınmacı sorunu bir beka sorunudur, bu sorunu nasıl yarattıysanız öyle çözmek ve bitirmek zorundasınız!
CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Kayseri’de başlayan ve diğer illerimize de sıçrayan vahim olayların sorumlusu iktidardır. Hatta ve hatta ülkemizde yaşanan sığınmacı sorunun baş sorumlusu bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.
YAZARLARIMIZ