HABER ARAMA...
ARAMA SONUÇLARI
-
30.09.2024 18:06
Özgür Özel; Türkiye’den vize başvurularına karşı çok ciddi yavaşlatma vardı. Bu anlaşmanın bu sorunu çözeceğini taahhüt etti Sayın Scholz!
CHP ile SPD Ortak Mutabakat Metni İmzaladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile imzaladıkları ortak mutabakat metni hakkında açıklama yaptı.
-
23.09.2024 12:25
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Kadem Özbay; 'Hedefimiz üniversitelerimizde adaletin, eşitliğin, liyakatin esas alındığı bir yönetim anlayışının egemen kılınmasıdır'
Eğitim-İş Sendikası YÖK önünde yaptığı açıklamada üniversitelerde görev yapan akademik ve idari personelin yaşadığı sorunlara dikkat çekti ve bu sorunlara kalıcı çözümler üretilmesini istedi.
-
19.09.2024 13:44
Özgür Özel: 'Mesele Güçlü Olmakta Değil, Mesele Bir Ulusun Gönlünde Taht Kurmaktadır'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Bandırma’nın Kurtuluş Yıldönümü etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Bandırma Vapuruna binen Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının 19 Mayıs’ta Samsun’a çıkmasıyla bir büyük mücadele başladı.
-
19.09.2024 13:28
Gökhan Günaydın; Birden fazla ‘Ballı’ maaş alınmasına karşı Anayasa Mahkemesine başvurduk!
CHP, iktidarın ekonomik krize karşı uygulamaya aldığı “Kamuda Tasarruf” kanununu ve birden fazla maaş alınmasına ilişkin düzenlemelerin iptali için AYM’ye başvuru yaparken CHP TBMM Grup Başkanvekili Günaydın, konuya ilişkin bir açıklama yaptı.
-
18.09.2024 22:21
Kemal Kılıçdaroğlu; Yerel seçimlerde yıllardır yaptığımız çalışmalarımızın ürününü aldık. Normalleşme halkla olur, halkı karşınıza alarak olmaz!
CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tv100'de Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kılıçdaroğlu, programda Gürkan Hacır ve Kübra Par'ın sorularını yanıtlıyor.
-
18.09.2024 18:53
CHP Sözcüsü Av. Deniz Yücel MYK açıklamasında; 'Vatandaşın kursağındaki ekmeğe el uzatıyorsunuz ama iş kendinize gelince lüksünüzden, şatafatınızdan vazgeçmiyorsunuz'
Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Deniz Yücel: “HÜDA PAR Genel Başkanının Yaptığı Hadsiz, Küstahça, Meydan Okuyan Açıklamalarına En Üst Perdeden Tepkiler Geldi; Erdoğan Açıklama Yapmaya Mecbur Kaldı”
YAZARLARIMIZ